be.jpg

Campingpladser i Belgien

Camping i Belgien

Lige over grænsen til Belgien, finder I smukke og varierede landskber, hvilket er en af grundene til at Belgien anses for at være en ideel feriedestination. Vacansoleil har attraktive campingpladser i Belgiens mest populære og smukkeste områder inkl. Ardennerne, belgiske Limburg og den flamske kyst. Vacansoleil har også en oplagt campingplads, hvis I fx ønsker jer en storbytur til byen Antwerpen. De eventyrlystne vil kunne få dækket deres spændingsbehov i de belgiske Ardenner. Vacansoleils campingpladser i denne region tilbyder specielle Camping Adventure programmer, med udfordrende udendørsaktiviteter, såsom mountainbiking, bueskydning og kajaksejlads for alle aldre.

Læs mere
Vælg mellem 14 campingpladser i Belgien med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Bertrix

Bertrix - Ardennerne - Belgien

En hyggelig 4-stjernet campingplads, ideelt for børnefamilier, et perfekt sted for naturelskere, klatrerer og cyklister. I området med de historiske byer Bastogne og Bouillon.

Camping Petite Suisse

Dochamps - Ardennerne - Belgien

God campingplads på en grøn bakke i 500 m højde med flot udsigt. Mange aktiviteter for børnene. Mountainbiking, hængebroer og adventuresport i området. Slap af ved poolen eller nyd en belgisk øl i baren.

Camping La Roche-en-Ardenne

La Roche-en-Ardenne - Ardennerne - Belgien

I gåafstand fra La Roche-en-Ardenne. Fra denne campingplads har man mange muligheder; udendørsaktiviteter, museer, grotter og et smukt vildtreservat.

Camping Parc La Clusure

Bure - Ardennerne - Belgien

Smuk campingplads med et stort aktivitetsprogram for alle aldre. Professionelt underholdningsteam og mange udendørs sportsaktiviteter. Ikke langt til hyggelig landsby og grotterne i Han.

Camping Colline de Rabais

Virton - Ardennerne - Belgien

Midt i naturen, ikke langt fra den franske grænse i Walone regionen. Campingpladsen er en del af et større område med en mindre sø, hvor børnene rigtig kan more sig.