be.jpg

Campingpladser i Belgien

Camping i Belgien

Lige over grænsen til Belgien, finder I smukke og varierede landskber, hvilket er en af grundene til at Belgien anses for at være en ideel feriedestination. Vacansoleil har attraktive campingpladser i Belgiens mest populære og smukkeste områder inkl. Ardennerne, belgiske Limburg og den flamske kyst. Vacansoleil har også en oplagt campingplads, hvis I fx ønsker jer en storbytur til byen Antwerpen. De eventyrlystne vil kunne få dækket deres spændingsbehov i de belgiske Ardenner. Vacansoleils campingpladser i denne region tilbyder specielle Camping Adventure programmer, med udfordrende udendørsaktiviteter, såsom mountainbiking, bueskydning og kajaksejlads for alle aldre.

Hvis I ønsker fred og ro, er disse campingpladser i Belgien lige hvad I behøver. Belgiere er kendt for deres humoristiske sans, og for deres evne til at nyde de gode ting i livet. Landet er kendt verden over for de belgiske specialøl, chokolade, vafler og langs kysten for muslinger samt pommes frites. Brug campingpladserne som base for dagture til historiske Antwerpen, Brugge, Bruxelles, Gent og den livlige universitetsby Leuven. Børnene vil helt sikkert elske forlystelsesparkerne Plopsaland, Bobbejaanland og Walibi Belgium. Så nu ved I det; I Belgien finder I alt, for at kunne nyde en perfekt ferie. Som en ekstra bonus, så ligger Belgien jo slet ikke så langt fra Danmark!

Vælg mellem 14 campingpladser i Belgien med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Bertrix

Bertrix - Ardennerne - Belgien

En hyggelig 4-stjernet campingplads, ideelt for børnefamilier, et perfekt sted for naturelskere, klatrerer og cyklister. I området med de historiske byer Bastogne og Bouillon.

Camping Petite Suisse

Dochamps - Ardennerne - Belgien

God campingplads på en grøn bakke i 500 m højde med flot udsigt. Mange aktiviteter for børnene. Mountainbiking, hængebroer og adventuresport i området. Slap af ved poolen eller nyd en belgisk øl i baren.

Camping Goolderheide

Bocholt - Limburg (BE) - Belgien

Stort område med gode muligheder for aktiviteter for hele familien. Midt i en stor fyrretræsskov med en sø med sandstrande og mulighed for at ro og fiske. Sjov "klatre-skov" for børnene.

Camping La Roche-en-Ardenne

La Roche-en-Ardenne - Ardennerne - Belgien

I gåafstand fra La Roche-en-Ardenne. Fra denne campingplads har man mange muligheder; udendørsaktiviteter, museer, grotter og et smukt vildtreservat.

Camping Parc La Clusure

Bure - Ardennerne - Belgien

Smuk campingplads med et stort aktivitetsprogram for alle aldre. Professionelt underholdningsteam og mange udendørs sportsaktiviteter. Ikke langt til hyggelig landsby og grotterne i Han.