dk.jpg

Campingpladser i Danmark

Camping i Danmark

Det sydligste land i Skandinavien og også det fladeste; Danmark har ingen rigtige bjerge. Danmarks højeste punkt, Eejer Bavnehøj er omkring 170 meter og ligger ved Skanderborg. En meget populær destination for familiecykelture – ikke mindst i Jylland er der mange muligheder. Mange campingpladser i Danmark er placeret her. Det er også i denne del af landet, at I finder strandende ved Vesterhavet, søer og floder med masser af muligheder for kanoture. Glem ikke: Legoland ved Billund. Som I nok kan se: der er masser at lave på en camping i Danmark.

Udover Jylland, der grænser op til Tyskland, består Danmark faktisk kun af øer, over 400 af slagsen. København, med 1,3 millioner indbyggere er en af Europas mindre hovedstæder, men byder på et smukt historisk centrum. Besøg Nyhavn, med de smukke huse og fiskerestauranter, Amalienborg og Tivoli med alle attraktionerne. Og hvad spiser man så på en camping i Danmark? Smørrebrød selvfølgelig. Det er lækkert! Danmarks nordøstlige kyst er utroligt smuk, med spændende byer som Randers, Silkeborg og Århus med et smukt centrum.

Regioner i Danmark:

Jylland

København

Vælg mellem 8 campingpladser i Danmark med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Vestbirk

Østbirk - Jylland - Danmark

Plads til at boltre sig og perfekt til børnefamilier. Ideel til fiskeri- og kano entusiaster; Vestbirk er smukt beliggende ved Gudenåen.

Camping Feddet

Faxe - København - Danmark

Flot campingplads med gode faciliteter. Mange muligheder for aktiviteter. Attraktivt stort område nær skøn strand. Én times kørsel til København, halv times kørsel til BonBon-land.

Camping Family Camping Jelling

Jelling - Jylland - Danmark

En smuk familieplads med mange faciliteter hvor børn kan lege hele dagen. Centralt placeret i gåafstand til landsbyen Jelling og 10 km til Vejle.

Camping Nordsø

Hvide Sande - Jylland - Danmark

Lige ved Vesterhavets sandstrande. Mange former for indendørs og udendørs vandsport. Besøg den lille, hyggelige by Hvide Sande.

Camping Hampen Sø

Hampen - Jylland - Danmark

Rolig campingplads i et skovområde kun få hundrede meter fra Hampen sø. Gode muligheder for gå- og cykelture, knap 40 km fra Legoland.