fr-bou.jpg

Campingpladser i Bourgogne

Camping i Bourgogne

Lev det gode liv på en camping i Bourgogne. Tilbring en ferie her og udforsk området på cykel. Dem, der nyder vandreture vil finde smukke skiltede ruter i den storslåede naturpark Morvan. I kan ride, rafte, tage en kano eller prøve bjergbestigning i dette behagelige og kuperede område. Rundt i blandt slotte, historiske byer, vinmarker, klostre og romantiske floder og kanaler er utallige campingpladser skjult i det storslåede Bourgogne landskab.

Læs mere
Vælg mellem 5 campingpladser i Bourgogne med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Le Village des Meuniers

Dompierre-les-Ormes - Bourgogne - Frankrig

Ægte Bourogne atmosfære på en grøn bakke med fantastisk udsigt over druemarkerne. En mindre, men komfortabel campingplads. Landsbyen er indenfor gåafstand.

Camping Les Portes du Beaujolais

Anse - Bourgogne - Frankrig

En dejlig campingplads ved Saône mellem Villefranche og den herlige by Lyon. Et minitog kører til landsbyen Anse og Vinruten går lige forbi pladsen. Godt opholdssted på vejen sydover.

Camping Aux Rives du Soleil

Pont-de-Vaux - Bourgogne - Frankrig

Velholdt område langs floden Saône. Mange legemuligheder for børnene; de kan lege ved floden, i poolen eller i børnepoolen. Attraktiv region for cykel- og vandreture.

Camping La Grappe Fleurie

Fleurie - Bourgogne - Frankrig

Hyggelig campingplads i hjertet af Beaujolais regionen. Vingårde til højre og venstre - vingårde allevegne. Nyd at her er fred, masser af plads og gode faciliteter. Her er swimmingpool, legeplads og frisk brød fra bageriet hver morgen!

Camping Château de Chigy

Tazilly - Bourgogne - Frankrig

En smuk campingplads på et stort slotsdomicil på 70 ha. Fred, luksus og afs lapning for store og små. Dejlig stor swimmingpool og tre fiskedamme. Skønne vandre- og cykleområder.