fr-bre.jpg

Campingpladser i Bretagne

Camping i Bretagne

På en camping i Bretagne kan I nyde naturen i fulde drag. Der er utallige grunde til, at denne region er så attraktiv for feriegæster. Bretagne er i vid udstrækning en halvø ude i Atlanterhavet. Dette giver det en udvidet kystlinje der er perfekt til alle slags vandsportsaktiviteter. Mange campingpladser i Bretagne er nær havet. Og der er så meget  mere at nyde end solen og havet. Der er gode regionale fiskeretter som I kan smage. Og I kan gå ud og fange de bedste fisk og selv forberede dem på campingpladsen i Bretagne.

Læs mere
Vælg mellem 18 campingpladser i Bretagne med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Domaine des Ormes

Dol-de-Bretagne - Bretagne - Frankrig

Charmerende gamle bygninger omkring et slot, med skønne aktiviteter for børn. Sjove pools, lydtæt diskotek. Stor, velholdt campingplads. I kan også spille golf her.

Camping Les Mouettes

Carantec - Bretagne - Frankrig

Et af de smukkeste steder i Bretagne. Rå klipper, gamle byer og fine strande, hvis I altså kan få jeres børn væk fra campingpladsens store poolparadis.

Camping Domaine de Bel Air

Landudec - Bretagne - Frankrig

Ikke langt fra Bretagnes vestlige punkt. Et paradis for børn med herlig vandsjov og gratis entre til 'Parc de Loisirs' ved siden af pladsen. Besøg Quimper eller charmerende Locronan.

Camping L'Atlantique

Fouesnant - Bretagne - Frankrig

En campingplads med faciliteter for børn i alle aldre. Bl.a. dejlig legeplads og stor vandrutschebane ved poolen. I en smuk skov og med stranden indenfor gåafstand.

Camping La Ville Huchet

St-Malo - Bretagne - Frankrig

En komfortabel campingplads med et stort swimmingpool areal. Den gamle havn eby St-Malo har et smukt middelaldercentrum med hyggelige udendørscaféer. Regionen er desuden perfekt til cykelture.