fr-chm.jpg

Campingpladser i Charente-Maritime

Camping i Charente Maritime

Oplev en udsøgt del af Frankrig ved at booke ferie på en camping i Charente Maritime. Denne region strækker sig fra Gironde i syd til moserne ved Marais Poitevin i nord. Campingpladserne i dette område ligger både ved kysten og længere inde i landet, men altid tæt på fascinerende steder der er værd at besøge. Uanset om I vil slappe af på stranden eller foretrækker at tage ud i den smukke grønne natur, er I sikret en god ferie, når I vælger at bo på en camping i Charente Maritime.

Læs mere
Vælg mellem 6 campingpladser i Charente-Maritime med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Les Charmilles

Fouras - Charente-Maritime - Frankrig

En campingplads med eksotisk atmosfære og mange palmetræer, lige syd for den kendte gamle havneby La Rochelle. Dejlige swimmingpools for gæster i alle aldre.

Camping Domaine d'Oléron

St-Georges-d'Oléron - Charente-Maritime - Frankrig

Skøn campingplads på den fredsommelige ø Oleron, med smukke sandstrande. Vestkysten er lige noget for bølge-elskere og østkysten er til de mindre børn. Her er dejlige oplevelser for alle!

Camping Sequoia Parc

Saint-Just-Luzac - Charente-Maritime - Frankrig

Storslået naturregion med østersbanker, skove og sumpområder. Og skønne campingpladser, såsom denne. Med fantasifuldt udformet poolområde og førsteklasses faciliteter.

Camping Palmyre Loisirs

La Palmyre - Charente-Maritime - Frankrig

Et stort område med masser af muligheder for udfoldelse for både unge og ældre. Campingpladsen bobler af aktiviteter, både om dagen og om aftenen. Showtime!

Camping Le Logis

St-Palais-sur-Mer - Charente-Maritime - Frankrig

En stor campingplads med en skøn swimmingpool. Beliggende midt i en stor fyrreskov. Børn vil elske dette sted. Tag også på en hyggelig slentretur ad Royan boulevarden.