fr-cot.jpg

Campingpladser i Côte d'Azur

Camping Côte d'Azur

Campingpladsen i Côte d'Azur tilbyder alt, hvad I kan ønske jer på en god ferie. Sol, hav, strand, smuk natur, kultur, livlige byer og autentiske landsbyer. Côte d'Azur har det hele. Det er ikke uden grund, at denne region er ekstrem populært. Ikke alene er udenlandske turister glade for området, men selv den franske lokalbefolkning og mange kunstnere, som lader sig inspirere af de maleriske omgivelser, elsker denne sydfranske region. Rigtig mange kendte mennesker kommer år efter år til caféerne i Cannes og St. Tropez, og flere i havnen med deres imponerende yachter. Hvis du vælger at campere på Côte d'Azur, kommer du til at bo et af de mest luxuriøse steder i verden. Vacansoleil tilbyder dig en stor vifte af muligheder inden for camping.

Læs mere
Vælg mellem 27 campingpladser i Côte d'Azur med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Holiday Green

Fréjus - Côte d'Azur - Frankrig

Stor terrasseinddelt campingplads med masser af luksus, bl.a. en stor swimmingpool. Besøg Saint Raphael eller den hyggelige, middelalderlige bymidte i Frejus.

Camping La Forêt de Janas

La Seyne-sur-Mer - Côte d'Azur - Frankrig

En typisk fransk campingplads hvor fred og ro er nøgleord. Nyd skyggen og swimmingpoolen, men også den brede sandstrand tre km fra pladsen. Der er masse at opleve i omgivelserne.

Camping La Pinède

Grimaud - Côte d'Azur - Frankrig

Dejlig rolig og afslappende campingplads med udsøgte faciliteter, så som boblebad, gratis WiFi og en "cool" pool med vandrutchebaner. Blot 20 minutter fra det fashionable Saint-Tropez.

Camping Les Cigales

Mandelieu-La-Napoule - Côte d'Azur - Frankrig

En skøn lille oase mellem de store Côte d'Azur campingpladser. I gåafstand til stranden og Cannes ligger heller ikke langt væk. Her er en sjovt udformet pool.

Camping Parc Montana

Gassin - Côte d'Azur - Frankrig

Fantastisk beliggenhed i St.Tropez golfen, midt i mellem de smukkeste byer ved Côte d'Azur. Alle de berømte seværdigheder kan findes indenfor kort afstand fra campingpladsen.