fr-cot.jpg

Campingpladser i Côte d'Azur

Camping Côte d'Azur

Campingpladsen i Côte d'Azur tilbyder alt, hvad I kan ønske jer på en god ferie. Sol, hav, strand, smuk natur, kultur, livlige byer og autentiske landsbyer. Côte d'Azur har det hele. Det er ikke uden grund, at denne region er ekstrem populært. Ikke alene er udenlandske turister glade for området, men selv den franske lokalbefolkning og mange kunstnere, som lader sig inspirere af de maleriske omgivelser, elsker denne sydfranske region. Rigtig mange kendte mennesker kommer år efter år til caféerne i Cannes og St. Tropez, og flere i havnen med deres imponerende yachter. Hvis du vælger at campere på Côte d'Azur, kommer du til at bo et af de mest luxuriøse steder i verden. Vacansoleil tilbyder dig en stor vifte af muligheder inden for camping.

Læs mere
Vælg mellem 27 campingpladser i Côte d'Azur med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping La Pinède

Grimaud - Côte d'Azur - Frankrig

Dejlig rolig og afslappende campingplads med udsøgte faciliteter, så som boblebad, gratis WiFi og en "cool" pool med vandrutchebaner. Blot 20 minutter fra det fashionable Saint-Tropez.

Camping Les Cigales

Mandelieu-La-Napoule - Côte d'Azur - Frankrig

En skøn lille oase mellem de store Côte d'Azur campingpladser. I gåafstand til stranden og Cannes ligger heller ikke langt væk. Her er en sjovt udformet pool.

Camping Holiday Marina

Grimaud - Côte d'Azur - Frankrig

Indenfor gåafstand fra den lille hyggelig by Port Grimaud i det kendte Saint Tropez område. En lille campingplads mellem vinmarkerne, bestyret af et britisk par. Gode faciliteter.

Camping La Baie des Anges

La Ciotat - Côte d'Azur - Frankrig

Campingplads mellem oliventræer fire km fra La Ciotats strande. En god beliggenhed ved den smukkeste kyst i sydfrankrig, her er bugte, klipper og små strande.

Camping Le Mas

La Couronne / Martigues - Côte d'Azur - Frankrig

Et bemærkelsesværdigt sted ikke langt fra Marseilles, med en hyggelig sandstrand tæt på. Nyd dette uspolerede stykke Frankrig og smag den dejlige mad fra havet i Martigues.