fr-cor.jpg

Campingpladser i Korsika

Camping på Korsika

Camping på Korsika. For mange betyder det ferie på den smukkeste ø i Middelhavet. Denne bjergrige ø ligger syd for det franske fastland. I vil opleve mange italienske aspekter, selvom øen har været fransk siden midten af 18-hundrede tallet. De fleste campingpladser er placeret på kysten. Til den ene side er den pragtfulde strand og til den anden den storslåede bjergrige udsigt med skove, huler og vandfald. Det er ikke nogen overraskelse, at mange turister vælger et ophold på en camping på Korsika.

Læs mere
Vælg mellem 6 campingpladser i Korsika med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Marina d'Erba Rossa

Ghisonaccia - Korsika - Frankrig

En hvid sandstrand, azurblåt vand og bygninger i nordafrikansk stil. Smukt campingplads midt på Korsikas østkyst. Behagelig atmosfære og underholdning for alle.

Camping Le Kallisté

Saint-Florent - Korsika - Frankrig

En mindre campingplads med en charmerende atmosfære med direkte adgang til stranden. Beliggende ved en af de smukkeste strande ved Middelhavet. Der er masser af ture at vælge imellem både i omgivelserne og på campingpladsen. Her vil hele familien få en rigtig dejlig ferie.

Camping Marina d'Aléria

Aleria - Korsika - Frankrig

Denne mindre familie campingplads, direkte ved stranden, er et dejligt sted at holde ferie. Stilhed mellem fyrretræer og farverige blomster. Børnene vil hygge sig på stranden og legepladsen samt med underholdningsteamet. Hvilket paradis!

Camping Perla di Mare

Ghisonaccia - Korsika - Frankrig

Det er som paradis på denne ø. Oplev Korsika fra denne lækre beliggenhed. Direkte ved stranden, med luksuriøse liggestole ved beach baren.

Camping Acqua e Sole

Ste Lucie de Porto Vecchio - Korsika - Frankrig

Rolig beliggenhed nær en hyggelig landsby tæt på nogle af Korsikas smukke bounty strande. Dejligt mix af kultur og (vand-)sport 15 km fra Porto-Vecchio.