fr-lar.jpg

Campingpladser i Vias-Plage

Camping Vias - Plage

Skal I på ferie på en campingplads i Vias - Plage? Her kommer I ikke til at kede jer. Der er en masser at se og opleve både på campingpladsen men også i det omkringliggende område. Badebyen er fyldt med aktiviteter både om dagen og om aftenen. Windsurfing, beachvolley, fiskeri, svømning og jetski er ekstremt populære. I kan også tage et hvil på sandstranden og nyde det azurblå hav og varmen fra solen. Hvis I ønsker den ultimative ferie følelse, er en campingplads i Vias – Plage et sikkert valg.

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Vias-Plage med Vacansoleil

Camping Les Salisses

Vias-Plage - Languedoc-Roussillon - Frankrig

Stort areal med rekreative muligheder. Herlige swimmingpools, velholdte faciliteter og sandstranden lige i nærheden, samt forlystelseparken Luna Park. Tag også på en tur til Beziers.

Camping Le Petit Mousse

Vias-Plage - Languedoc-Roussillon - Frankrig

Charmerende campingplads ikke langt fra travle Vias-Plage, men et perfekt sted for en succesfuld ferie med børnene. Skøn swimmingpool og en dejlig strand lige ved siden af pladsen.

Camping Le Méditerranée Plage

Vias-Plage - Languedoc-Roussillon - Frankrig

Fra poolen til stranden og retur. På denne super hyggelige campingplads slentrer I frem og tilbage hele dagen. Vandsjov, fantastisk underholdning og det gode liv i Languedoc-Roussillon. Det er et perfekt sted for familier med yngre børn og teenagere.