fr-loi.jpg

Campingpladser i Loire

Camping i Loire

Et ophold på en camping i Loire, i den nordvestlige del af Frankrig, er perfekt til alle aldre. Regionen har masser af kultur, natur og historie at byde på og er som en drøm. De mange slotte i Loire regionen alene giver jer en eventyrlig ferie, som I sent vil glemme. Den største borg er nær Blois, i byen Chambord. Også havnebyen Nantes, fødestedet for Jules Verne, tiltrækker mange turister hvert år. Fra jeres camping i Loire er alle muligheder åbne.

Læs mere
Vælg mellem 9 campingpladser i Loire med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Parc de Fierbois

Ste-Catherine-de-Fierbois - Loire - Frankrig

Dejligt feriested for børnefamilier. Fin sø med sandstrand og campingpladsen byder iøvrigt på en masse vandsjov for børnene. Der er vinsmagning for de voksne.

Camping Le Parc du Val de Loire

Mesland - Loire - Frankrig

Dejligt placeret og utrolig velholdt campingplads mellem vingårdene. Et perfekt sted til cykelture i området. Besøg Orleans, Blois eller kunstbyen Trôo.

Camping Parc de la Grenouillère

Suèvres - Loire - Frankrig

Smuk familieplads ved et gammelt slot. Dejlige swimmingpools og en hyggelig restaurant, samt pizzeria. Slotte overalt og cykelruter bl.a. langs Loirefloden.

Camping Les Bois du Bardelet

Gien - Loire - Frankrig

Et af de smukkeste steder i Loiredalen, ideel for cykelture for hele familie. På campingpladsen er der fine faciliteter og meget at lave for mindre børn.

Camping Domaine de l'Etang

Brissac-Quincé - Loire - Frankrig

Dejlig placering omkring en renoveret gård mellem Loiredalens vinmarker. Fine legemuligheder for børn. Tag på en shoppetur til Saumur.