fr-pro.jpg

Campingpladser i Provence

Camping i Provence

Der er en bred vifte at vælge imellem, hvis I er på udkig efter en camping i Provence. Denne region er berømt for sine duftende lavendelmarker og solrige højlandede sletter. Samt de fremragende rosévine og fine byer som Nice, Toulon og Marseille. Camping er ren nydelse af naturen, udendørs, enkelhed, en easy-going livsstil, kultur, regionale retter og af hinanden. Intet slår en camping i Provence.

Læs mere
Vælg mellem 16 campingpladser i Provence med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Domaine du Verdon

Castellane - Provence - Frankrig

Fantastisk smukt, dejligt klima. Dagsture til Georges du Verdon eller Middelhavets strande. Behagelig campingplads med underholdning for alle aldre.

Camping La Farigoulette

St-Laurent-du-Verdon - Provence - Frankrig

Nyd den typiske provencalske atmosfære på denne smukke familie campingplads. Omgivet af en fyrretræsskov og lige ved Saint Laurent du Verdon søen. Gorges du Verdon er en lille times kørsel herfra.

Camping Verdon Parc

Gréoux-les-Bains - Provence - Frankrig

Gorges du Verdon, ved søen Esparron, i Provence's bjerge og lavendelmarker. I kan opleve det hele fra Camping Verdon Parc, en hyggelig campingplads med mange faciliteter, på Verdons flodbredder. Det er vidunderligt at paddle her!

Camping Beauregard

Mornas - Provence - Frankrig

Hyggeligt skov- og bjergområde i den vestlige del af Rhônedalen. Børnene vil ikke kede sig her. Besøg byen Orange og den gamle fæstning i Mornas.

Camping International

Castellane - Provence - Frankrig

Smuk, stejl beliggende i grønt område med god udsigt over nærliggen Castellane. Førsteklasses faciliteter. Rafting, kanosejlads eller ture i bjergene efterfulgt af afslapning ved poolen.