fr-pro.jpg

Campingpladser i Provence

Camping i Provence

Der er en bred vifte at vælge imellem, hvis I er på udkig efter en camping i Provence. Denne region er berømt for sine duftende lavendelmarker og solrige højlandede sletter. Samt de fremragende rosévine og fine byer som Nice, Toulon og Marseille. Camping er ren nydelse af naturen, udendørs, enkelhed, en easy-going livsstil, kultur, regionale retter og af hinanden. Intet slår en camping i Provence.

Læs mere
Vælg mellem 16 campingpladser i Provence med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Verdon Parc

Gréoux-les-Bains - Provence - Frankrig

Gorges du Verdon, ved søen Esparron, i Provence's bjerge og lavendelmarker. I kan opleve det hele fra Camping Verdon Parc, en hyggelig campingplads med mange faciliteter, på Verdons flodbredder. Det er vidunderligt at paddle her!

Camping L´Ile des Papes

Villeneuve-les-Avignon - Provence - Frankrig

Et stort antal top faciliteter på en lille ø i Rhône floden. Perfekt beliggenhed bare 6 km fra den gamle paveby Avignon. Busservice til byen, togstationen og lufthavnen.

Camping Le Garrigon

Grillon - Provence - Frankrig

I et roligt område, tilbyder denne 4-stjernede campingplads al ønskelig komfort. Tæt på den imponerende slotsby Grignan og Vaucluses lavendelmarker, hvor solen skinner 300 dage om året.

Camping International

Castellane - Provence - Frankrig

Smuk, stejl beliggende i grønt område med god udsigt over nærliggen Castellane. Førsteklasses faciliteter. Rafting, kanosejlads eller ture i bjergene efterfulgt af afslapning ved poolen.

Camping Domaine du Verdon

Castellane - Provence - Frankrig

Fantastisk smukt, dejligt klima. Dagsture til Georges du Verdon eller Middelhavets strande. Behagelig campingplads med underholdning for alle aldre.