nl.jpg

Campingpladser i Holland

Camping i Holland

Kostumer, Delft blå, tulipanmarker, grønne landskaber og flotte vindmøller. Alt sammen noget, der er kendetegner en ferie på en campingplads i Holland. Selvom det er et af de mest tætbefolkede lande i verden, er Holland især berømt for de unikke udsigter med masser af skyer på himlen, der gjorde malere af den hollandske skole så berømte. Mange turister synes stadig det er besynderligt, at den største del af landet er under havoverfladen, men det er ent hollandsk kendemærke at bygge solide diger.

Amsterdam, Delft, Leiden, Haarlem, Utrecht og Den Bosch har smukke bycentre med historiske museer. I løbet af sommeren er de brede strande ved Nordsøen meget indbydende. Mange campingpladser i Holland kan findes i dette område. De andre provinser er ligeså dejlige feriedestinationer. Vil I væk fra campingpladsen en dag? Holland har mere end rigeligt at byde på. Hvad med fx cykling og/eller vandring i Nationalpark De Hoge Veluwe, en tur til de dejligste temaparker, shopping i en af modebyerne? Indenfor design er der også masser at opdage i dette lille land. Vi kan konkludere: en ferie på en campingplads i Holland er moderne, sjovt og overraskende.

Vælg mellem 25 campingpladser i Holland med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping De Twee Bruggen

Winterswijk - Gelderland - Holland

Denne campingplads er del af en stor feriepark. Mange legemuligheder for (mindre) børn. mange faciliteter. Nær en sø med strand og vandaktiviteter. Attraktivt område for cykelture.

Camping De Schatberg

Sevenum - Limburg (NL) - Holland

Hyggelig familie campingplads, som er del af et stort underholdningsområde. Flere søer, pools båede indendørs og udendørs, stort indendørs facilitetscenter.

Camping Klein Canada

Afferden - Limburg (NL) - Holland

Fantastisk familie campingplads i Limburgs grønne bakker. Masse natur, betagende landskaber og forskellige sjove aktiviteter. Hele campingpladsen er i canadisk stil.

Camping Vakantiepark Koningshof

Rijnsburg - Rotterdam / Haag - Holland

Mulighed for en fantastisk cykeltur mellem blomstermarkerne i området bag sandbankerne. Stranden ligger lige rundt om hjørnet! En ideel campingplads til familier med børn op til 12 år.

Camping Delftse Hout

Delft - Rotterdam / Haag - Holland

Kultur og natur tæt på hinanden. De historiske Delft kanaler, museer og charmerende caféer ligger i gåafstand eller er nemme at komme til med bybussen, som kører til campingpladsen.