nl.jpg

Campingpladser i Holland

Camping i Holland

Kostumer, Delft blå, tulipanmarker, grønne landskaber og flotte vindmøller. Alt sammen noget, der er kendetegner en ferie på en campingplads i Holland. Selvom det er et af de mest tætbefolkede lande i verden, er Holland især berømt for de unikke udsigter med masser af skyer på himlen, der gjorde malere af den hollandske skole så berømte. Mange turister synes stadig det er besynderligt, at den største del af landet er under havoverfladen, men det er ent hollandsk kendemærke at bygge solide diger.

Læs mere
Vælg mellem 24 campingpladser i Holland med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping De Twee Bruggen

Winterswijk - Gelderland - Holland

Denne campingplads er del af en stor feriepark og her er mange muligheder for sjov for mindre børn. Pladsen ligger nær en skøn sø med strand og en masse forskellige aktiviteter. Området er også perfekt til en cykeltur.

Camping De Schatberg

Sevenum - Limburg (NL) - Holland

Hyggelig familie campingplads, som er del af et stort underholdningsområde. Flere søer, pools båede indendørs og udendørs, stort indendørs facilitetscenter.

Camping Vakantiepark Kijkduin

Den Haag - Rotterdam / Haag - Holland

Noget af en campingplads - direkte bag sandklitterne. I kan slentre til stranden. Tæt ved Scheveningen og Haag og alligevel stille og grønt. Pool, legepladser, underholdning - det hele er der! Skønt når man har mindre børn!

Camping De Heldense Bossen

Helden - Limburg (NL) - Holland

Midt i skovene i det nordlige Limburg, syd for den hyggelige by Venlo. Et super tilbud for familier med børn på ca. 14 år. Mange familieattraktioner findes i dette område.

Camping De Leistert

Roggel - Limburg (NL) - Holland

Et stort kompleks med bredt udbud af feriesjov. Swimmingpools inde og udendørs, strand med sø til leg og robåde, samt en stor legeplads. Toverland temaparken er også lige i nærheden.