at.jpg

Østrig

Camping i Østrig

Østrig er berømt for sin storslåede natur og friske bjergluft. En ideel feriedestination for hvile og afslapning på en af vores campingpladser. Mere end halvdelen af Østrig er alper med landsbyer i dalene, hvorfra man kan tage udgangspunkt til bjergvandringer, mountainbiketure eller cykelture. Brug også vores campingpladser til at besøge historiske østrigske byer som Wien, Graz, Salzburg og Innsbruck. Wien, musikkens by, er især populær takket være sine museer og pladser, fx den berømte Michaelerplatz.

Om sommeren er landets bycentre fulde af liv, når folk nyder de hyggelige fortovscaféer på de mange torve. Tag på storbytur til Wien fra Tulln camping. Attraktionerne på denne campingplads ved Donau flodens breder inkluderer vandsport, en vandsjov-park og et aktivitetsprogram til børnene. Vores campingpladser i Østrig tilbyder specielle vandre- og cykelruter, som vi har udvalgt for at sikre, at I får set det bedste Østrig har at byde på. En ferier på en af vores campingpladser i Østrig kan varmt anbefales til hele familien!

Regioner i Østrig:

Kärnten

Tyrol

Wien

Salzburg

Steiermark

Vælg mellem 10 campingpladser i Østrig med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Am Waldbad

Dellach im Drautal - Kärnten - Østrig

Dejlig campingplads i de sydlige alper med bl.a. et godt poolområde med en vandrutschebane og whirlpool.

Camping Bella Austria

St. Peter am Kammersberg - Steiermark - Østrig

Dejligt feriested i 800 m højde, i den smukke Katschdal lige uden for landsbyen. Ren bjergluft og en rigtig afstressende campingplads for dem der ønsker ro og familier med mindre børn.

Camping Ideal Camping Lampele

Ossiach - Kärnten - Østrig

Ossicher See er en behagelig varm østrigsk sø med italiensk atmosfære. Nær den historiske by Villach. Specielt for børnene er der Lampele Childrens Club.

Camping Maltschacher See

Feldkirchen - Kärnten - Østrig

En venlig campingplads med privat strand ved Maltschacher See. Oplev det smukke solrige bjerglandskab i Kärnten. Pladsen er perfekt til aktive familier.

Camping Terrassencamping Ossiacher See

Ossiach - Kärnten - Østrig

Beliggende ved en af de varmeste søer i Kärnten. Velanlagt område med naturlig beplanting og en hyggelig lille strand. Mange muligheder for en aktiv ferie.