at.jpg

Østrig

Camping i Østrig

Østrig er berømt for sin storslåede natur og friske bjergluft. En ideel feriedestination for hvile og afslapning på en af vores campingpladser. Mere end halvdelen af Østrig er alper med landsbyer i dalene, hvorfra man kan tage udgangspunkt til bjergvandringer, mountainbiketure eller cykelture. Brug også vores campingpladser til at besøge historiske østrigske byer som Wien, Graz, Salzburg og Innsbruck. Wien, musikkens by, er især populær takket være sine museer og pladser, fx den berømte Michaelerplatz.

Læs mere
Vælg mellem 10 campingpladser i Østrig med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Seeblick Toni

Kramsach - Tyrol - Østrig

Komfortabel campingplads med luksuriøse faciliteter, som sauna og jacuzzi. Attraktiv grøn plads ved søen med gode legemuligheder for børnene. Kan også benyttes om vinteren.

Camping Donaupark Camping Tulln

Tulln an der Donau - Wien - Østrig

God beliggend ved Donau flodens mange muligheder for sport. Besøg Wien, der kan nåes med bus eller tog. Hvorfor ikke prøve en tur i operaen?

Camping Mauterndorf

Mauterndorf - Salzburg - Østrig

Som gæst på denne campingplads kan I få et LungauCard, der giver masser af rabatter og endda gratis indgang til nogle af de spændende seværdigheder i området.

Camping Kur-Camping Erlengrund

Bad Gastein - Salzburg - Østrig

Smukt beliggende til en gåtur i bjergene nær det berømte helsecenter Bad Gastein. Et perfekt sted for en aktiv ferie både om sommeren og om vinteren.

Camping Oberland

Ötztal-Bahnhof - Tyrol - Østrig

Charmerende campingplads med et strejf af sport. Børnene vil føle sig godt tilpas, her er også en god restaurant, samt en pool i skoven 5 km væk.