pt.jpg

Campingpladser i Portugal

Camping i Portugal

Portugal er en af Europas populære feriedestinationer. Portugal har indbydende campingpladser og generelt en hel masse at byde på. Vacansoleil har udvalgt sine campingpladser blandt landets bedst placerede. Kombiner en campingferie med en storbytur til Lissabon eller Porto eller hvad med solbadning i Algarve. I Portugal er I altid i nærheden af kysten og andre dejlige steder hvor I kan slappe af. Lissabon anses for at være en af Europas smukkeste byer og I kan umuligt nå at se det hele på bare en dag. Fra Costa de Caparica campingpladsen kan I nemt komme til Lissabon for dagsture.

Læs mere
Vælg mellem 7 campingpladser i Portugal med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Orbitur Costa de Caparica

Costa de Caparica - Lissabon - Portugal

En campingplads ved kysten med sti til stranden. Legeplads til børnene. Ideel campingplads til et besøg i Lissabon. Gode forbindelser via broen over floden Tagus eller med færgen.

Camping Turiscampo

Lagos - Algarve - Portugal

Velholdt campingplads med mange blomster, tæt på den historiske by Lagos. Godt swimmingpoolområde med en terrasse og en god restaurant. 2.5 km til de dejlige sandstrande i Luz.

Camping Saõ Pedro de Moel

Marinha Grande / Leiria - Costa de Prata - Portugal

Rigtig god beliggenhed i en skov, kun 500 m fra stranden. Fantastisk kystområde med bugte, bjerge og super strande. Nær Leira med sit slot på en klippe.

Camping Rio Alto

Póvoa de Varzim - Porto - Portugal

35 km fra velkendte Porto, men Póvoa de Varzim er også en hyggelig by. En moderne campingplads med rigtig gode faciliteter, nær sandstrand. I kan spille golf ved siden af campingpladsen.

Camping Angeiras

Angeiras - Porto - Portugal

Lille familie campingplads, 17 kilometer syd for Porto. Smukt beliggende med brede sandstrande i gåafstand.