pt.jpg

Campingpladser i Portugal

Camping i Portugal

Portugal er en af Europas populære feriedestinationer. Portugal har indbydende campingpladser og generelt en hel masse at byde på. Vacansoleil har udvalgt sine campingpladser blandt landets bedst placerede. Kombiner en campingferie med en storbytur til Lissabon eller Porto eller hvad med solbadning i Algarve. I Portugal er I altid i nærheden af kysten og andre dejlige steder hvor I kan slappe af. Lissabon anses for at være en af Europas smukkeste byer og I kan umuligt nå at se det hele på bare en dag. Fra Costa de Caparica campingpladsen kan I nemt komme til Lissabon for dagsture.

Hvis I foretrækker at opleve den kulinariske side af Portugal, anbefaler vi Rio Alto campingpladsen nær Porto. Mange anser Porto for at være den kulinariske hovedstad i Portugal. Portvin kommer også oprindeligt fra Porto og byen er velkendt for de forskellige fiskeretter som fx de mange delikatesser med torsk. Hvis I ønsker fred og ro på en typisk strandferie, så tag til Portugals mest sydlige provins Algarve. Her er hyggeligt, også om vinteren takket være det milde klima. Oplev Portugal fra en af vores campingpladser!

Regioner i Portugal:

Algarve

Lissabon

Costa de Prata

Porto

 

Vælg mellem 7 campingpladser i Portugal med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Orbitur Costa de Caparica

Costa de Caparica - Lissabon - Portugal

En campingplads ved kysten med sti til stranden. Legeplads til børnene. Ideel campingplads til et besøg i Lissabon. Gode forbindelser via broen over floden Tagus eller med færgen.

Camping Turiscampo

Lagos - Algarve - Portugal

Velholdt campingplads med mange blomster, tæt på den historiske by Lagos. Godt swimmingpoolområde med en terrasse og en god restaurant. 2.5 km til de dejlige sandstrande i Luz.

Camping Saõ Pedro de Moel

Marinha Grande / Leiria - Costa de Prata - Portugal

Rigtig god beliggenhed i en skov, kun 500 m fra stranden. Fantastisk kystområde med bugte, bjerge og super strande. Nær Leira med sit slot på en klippe.

Camping Rio Alto

Póvoa de Varzim - Porto - Portugal

35 km fra velkendte Porto, men Póvoa de Varzim er også en hyggelig by. En moderne campingplads med rigtig gode faciliteter, nær sandstrand. I kan spille golf ved siden af campingpladsen.

Camping Angeiras

Angeiras - Porto - Portugal

Lille familie campingplads, 17 kilometer syd for Porto. Smukt beliggende med brede sandstrande i gåafstand.