sm-san.jpg

Campingpladser i San Marino

Campinger i San Marino

San Marino er en selvstændig stat indenfor Italiens grænser. Måske ikke så velkendt, men ikke desto mindre en dejlig destination. Nyd de idylliske landsbyer og byer i området fra en campingplads i San Marino. Fra Centro Vacanze campingpladsen er det bare nogle få skridt til San Marino bys historiske centrum. Denne historiske by har stadig sine middelaldermure, tårne og porte. Mens I nyder denne kulturelle arv kan I jo passende nyde de mange caféer og restauranter. Efter en shoppingtur vil I elske de mange udendørs terrasser.

Et besøg i San Marino by bør inkludere en Totur i de tre berømte Monte Titano slotte med udsigt over byen. Andre byer der ligger indenfor rækkevide fra campingpladsen og som bestemt er et besøg værd, er San Leo og Ravenna. Og stranden er bare en af de mange andre muligheder fra vores campingplads i San Marino. Populære Italienske kystbyer som Rimini, Riccione eller Cattolica er relativt tæt på campingpladsen. Rimini er meget kendt for sit natteliv. En ferie i San Marino har noget for enhver smag!

Vælg mellem 1 campingplads i San Marino med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Centro Vacanze San Marino

San Marino - San Marino - San Marino

En enestående campingplads unikt placeret i San Marino. Beliggende på en bakke ved siden af byen, med god udsigt over naturen. Ca. 15 km til stranden i Rimini.