si.jpg

Campingpladser i Slovenien

Camping i Slovenien

Slovenien er endnu ikke blevet opdaget af masseturismen. Landet har et af de nok smukkeste landskaber i Europa. Og en ferie på en campingplads i Slovenien er meget økonomisk overkommelig. Slovenien er en feriedestination for familier, der nyder aktiviteter i smukke naturlige omgivelser. Alle får en dejlig ferie i de barske Julianske Alper. Overvej en af vores campingpladser til en strandferie ved Adriaterhavet. Kulturelskere bør besøge hovedstaden Ljubljana eller den nærliggende by Zagreb i Kroatien.

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Slovenien med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Terme Catez

Catez ob Savi - Slovenien - Slovenien

Terme Catez byder virkelig på udfoldelsesmuligheder! Plask rundt i de mange pools, oplev suset i maven på en af de 19 vandrutschebaner eller i svævebanen, eller smæk benene op på solsengen og se børnene nyde det. Et veritabelt børneparadis!

Camping Sobec

Lesce - Julianske Alper/Bled - Slovenien

Rummelig campingplads i et sving af Sava Dolinka floden, blot få km fra den kendte sø Bled. Campingpladsen har også en sø med muligheder for leg.

Camping Adria

Ankaran - Adriaterhavskysten (SL) - Slovenien

Beliggende ved Trieste bugten, ved den lille kyststrækning mellem Italien og Kroatien. Stor pool med olympiske mål lige ved havet. Besøg Trieste og de charmerende byer Koper og Piran.