si.jpg

Campingpladser i Slovenien

Camping i Slovenien

Slovenien er endnu ikke blevet opdaget af masseturismen. Landet har et af de nok smukkeste landskaber i Europa. Og en ferie på en campingplads i Slovenien er meget økonomisk overkommelig. Slovenien er en feriedestination for familier, der nyder aktiviteter i smukke naturlige omgivelser. Alle får en dejlig ferie i de barske Julianske Alper. Overvej en af vores campingpladser til en strandferie ved Adriaterhavet. Kulturelskere bør besøge hovedstaden Ljubljana eller den nærliggende by Zagreb i Kroatien.

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Slovenien med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Terme Catez

Catez ob Savi - Slovenien - Slovenien

Terme Catez byder virkelig på udfoldelsesmuligheder! Plask rundt i de mange pools, oplev suset i maven på en af de 19 vandrutschebaner eller i svævebanen, eller smæk benene op på solsengen og se børnene nyde det. Et veritabelt børneparadis!

Camping Adria

Ankaran - Adriaterhavskysten (SL) - Slovenien

Beliggende ved Trieste bugten, ved den lille kyststrækning mellem Italien og Kroatien. Stor pool med olympiske mål lige ved havet. Besøg Trieste og de charmerende byer Koper og Piran.

Camping Sobec

Lesce - Julianske Alper/Bled - Slovenien

Rummelig campingplads i et sving af Sava Dolinka floden, blot få km fra den kendte sø Bled. Campingpladsen har også en sø med muligheder for leg.