si.jpg

Campingpladser i Slovenien

Camping i Slovenien

Slovenien er endnu ikke blevet opdaget af masseturismen. Landet har et af de nok smukkeste landskaber i Europa. Og en ferie på en campingplads i Slovenien er meget økonomisk overkommelig. Slovenien er en feriedestination for familier, der nyder aktiviteter i smukke naturlige omgivelser. Alle får en dejlig ferie i de barske Julianske Alper. Overvej en af vores campingpladser til en strandferie ved Adriaterhavet. Kulturelskere bør besøge hovedstaden Ljubljana eller den nærliggende by Zagreb i Kroatien.

Fra Terme Catez campingpladsen kan I nemt nå til byer som Ljubljana og Zagreb, hvis historiske bycentre har mange seværdigheder at byde på. For børn er denne campingplads ideel og har en kæmpe park fyldt med vandsjov og masser af rutschebaner til at sikre feriesjov. Vores campingplads i de Julianske Alper arrangerer Camping Adventure programmer med så spændende aktiviteter som rafting, klatring og mountainbiking. Denne campingplads ved Adriaterhavskysten anbefales varmt til en fantastisk solrig strandferie. Lige uden spacefor kysten er det krystalklare azurblå hav perfekt til snorkelling og I kan opdage en forunderlig verden under havoverfladen. Lad det alsidige Slovenien imponere jer!

Vælg mellem 3 campingpladser i Slovenien med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Terme Catez

Catez ob Savi - Slovenien - Slovenien

En campingplads fyldt med fantastiske ting. I finder ikke en anden vandpark, som denne. Børn (specielt teenagere) vil snakke om den i flere uger og forældrene vil snakke om luksusen.

Camping Adria

Ankaran - Adriaterhavskysten (SL) - Slovenien

Beliggende ved Trieste bugten, ved den lille kyststrækning mellem Italien og Kroatien. Stor pool med olympiske mål lige ved havet. Besøg Trieste og de charmerende byer Koper og Piran.

Camping Sobec

Lesce - Julianske Alper/Bled - Slovenien

Rummelig campingplads i et sving af Sava Dolinka floden, blot få km fra den kendte sø Bled. Campingpladsen har også en sø med muligheder for leg.