de.jpg

Tyskland

Camping i Tyskland

Campingferie i Tyskland betyder rig mulighed for at nyde alt det smukke, som vores naboland byder på. De mange forskellige landskaber, fra Alperne i syd til den tyske ø Wadden i nord er et sandt Walhalla for natur- og sportsfans. Men Tyskland har meget mere at byde på. Historiske byer, mange seværdigheder, skønne søer, eventyr slotte og fascinerende kultur. Det mangfoldige land er en dejlig feriedestination for alle aldre.
Overvejer I en campingplads i Tyskland i år? Vacansoleil har allerede udvalgt de smukkeste

Campingpladser i de smukkeste regioner i Tyskland

Vores campingpladser i Tyskland ligger altid i de smukkeste regioner i landet. Vil I campere i Eifel, bedre kendt som 'Det Lille Schweiz'? Så kommer I til at bo mellem bjerge, skove og kratersøer. Dem der vælger at campere på Europas grønne tag vælger en campingferie i den bayerske skov -  den største skov i Centraleuropa. I det bakkede Sauerland oplever I den typiske tyske gæstfrihed, og i Schwartzwald, Den Sorte skov, kan I slappe helt af i en af de termiske bade. Ligegyldigt hvor I vælger at være, byder alle tcampingpladser i Tyskland på masser af variation.

Afslapning fra en campingplads i Tyskland

Fra jeres campingplads i Tyskland kan I lave mange forskellige aktiviteter. Tyskland er et perfekt land, hvis I ønsker at være aktive. Her finder I mange vandrestier, endeløse cykelstierr og en masse kanoruter. I er også på det rette sted for klatrevægge, rapelling, sejlads og hesteridning. Og for dem der foretrækker at slappe af, har Tyskland mange søer, hvor I kan hygge jer om sommeren. Hvis I holder jeres ferie på den tyske ø Wadden eller på en af de smukke øer i Østersøen, kan I nyde de dejlige strande. Det er ikke uden grund at camping på en campingplads i Tyskland er så populær.

Smukke tyske byer

Tyskland har mange autentiske landsbyer og flere livlige byer, som helt sikker er et besøg værd i løbet af jeres ferie til en campingplads i Tyskland. Besøg den kulturelle by Dresden med dets fascinerende kunstsamling og exceptionelle bygninger. Hvis I bor i nærheden af Berlin, bliver I nødt til at opleve denne mangfoldige by. Det kendte Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie og selvfølgelig den berlinmuren. Frankfurt, München og Köln har ligeledes masser af historie, kultur, museer og seværdigheder at byde på. Oplev skønheden i de vidunderlige tyske byer på jeres ophold på en campingplads i Tyskland.  

Ture for hele familien fra jeres campingplads i Tyskland

Når I holder jeres campingferie i Tyskland, betyder det også herlige familieudflugter. Tyskland har mange naturparker, hvor I kan beundre specielle dyrearter. For lidt mere action, byder landet på mange forlystelsesparker, hvor der er timevis af sjov for alle aldre. Der ligger en forlystelsespark eller en zoologisk havde i alle tyske regioner. Derudover byder tyskerne på en utal af wellness resorts og museer for alle aldre. Sjov og afslapning går hånd i hånd på jeres campingferie i Tyskland.

Søger I en mangfoldig feriedestination? Oplev dette land og book på en campingplads i Tyskland.

Vælg mellem 14 campingpladser i Tyskland med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Warsberg

Saarburg - Rheinland-Pfalz - Tyskland

Godt beliggende og velholdt campingplads med flot udsigt. Gode faciliteter og der er en kabellift, som fører jer ned til Saarburg.

Camping Kinzigtal

Steinach - Schwarzwald - Tyskland

Hyggelig campingplads i en dal med en skøn udsigt. Dejlig international atmosfære med meget fokus på børneaktiviteter. Gratis entré til den store offentlige swimmingpool.

Camping Knaus Campingpark Viechtach

Viechtach - Bayern - Tyskland

Afslapning og hygge i den bayerske skov. Her er også restaurant, indendørs swimmingpool og smukke vandrestier. Bedste valg for naturelskere og hundeejere. Her er endda en lille hundedam og park.

Camping Knaus Campingpark Walkenried

Walkenried - Niedersachsen - Tyskland

Væk fra det hele og omgivet af natur. Camping Knaus Campingpark Walkenried ligger i Harzen, et godt sted at vandre. En dejlig campingplads med swimmingpool og restaurant. Historiske byer og dejlige dagsture for børn.

Camping Knaus Campingpark Wingst

Wingst - Niedersachsen - Tyskland

Besøg naturreservatet ved siden af campingpladsen. Skove, enge, rislende bække - I finder det hele her. På selve campingpladsen er der også masser af aktiviteter. I kan svømme, deltage i træklatringskurses og tage i Zoologisk have, som ligger lige overfor campingpladsen!