hu.jpg

Campingpladser i Ungarn

Camping i Ungarn

Tilbring ferien på en campingplads i Ungarn: smuk uspoleret natur, venlige mennesker, rigt kulturliv, mageløse byer fra baroktiden som fx Budapest og Pecs, spektakulære landskaber, krydret mad, kraftige vine og et klima, der kan sammenlignes med det vi kender fra Italien eller Kroatien om foråret eller om sommeren. Der er mange musik- og vinfestivaller og events. Og der er en gammel tradition med wellness muligheder: bare tænk på de termiske bade. Vacansoleil tilbyder mange campingpladser i Ungarn ved Europas største sø: Balaton søen med smukke solrige strande og dejlige byer. Beliggende i det vestlige Ungarn, har en overflade på 591 km2 og gennemsnitlig dybde er 3 meter. Den er meget velegnet for en ferie med børn.

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Ungarn med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Éden

Neszmély - Donaudalen - Ungarn

Venlig stemning med entusiastik ledelse. Danube floden kun 85 km fra hovedstaden Budapest. Et virkelig godt område til vandreture og pladsen har en god restaurant.

Camping Füred

Balatonfüred - Balatonsøen - Ungarn

En stor campingplads med gode faciliteter. Flere barer og restauranter, mange former for sportskonkurrencer og en stor vandrutschebane direkte ned i søen. Prøv også at stå på vandski.

Camping Pelso Camping

Alsóörs - Balatonsøen - Ungarn

Børnevenligt område ved nordsiden af balatonsøen. Hyggelig, grøn plads, vandrutschebane direkte ned i søen. Prøv også at stå på vandski. En campingplads med mange tilbud til både unge og ældre.