900x170-header-inspirerende-lijstjes.jpg

Hvilken campingplads bliver bedst bedømt?

Alle der har rejst med os, får muligheden for at bedømme campingpladsen de har boet på. Vi synes det er interessant og lærerigt, at høre om vores gæsters ferier, men det kommer også vores andre gæster til gode. Det er da interessant at høre hvordan andre gæsters ferieoplevelse var. Med sådanne bedømmelser, kan vi lave en top-10* over vores gæsters fortrukne campingpladser.


Hvilken campingplads er jeres favorit?


Italien / Adriaterhavskysten / Gardasøen

Ca'Savio

Ca-savio-8,1-404x167.jpg

Italien - Adriaterhavskysten
Rummelig campingplads, der har det hele for alle aldersklasser. En masse vandsjov på og uden for pladsen - stranden er ideel til mindre børn.

Laguna Village

laguna-village-8,5-404x167.jpg

Italien - Adriaterhavskysten
Dejligt feriested midt i en skov, nær et naturreservat. I gåafstand til sandstrande. Dejlige faciliteter og stor, indbydende pool.

Riva Nuova

riva-nuova-8,6-404x167.jpg

Italien - Adriaterhavskysten
Nær Martinsicuros boulevard med dens hyggelige butikker langs stranden. Alt indenfor gåafstand. God familieplads, god komfort.

Union Lido

union-lido-9,0-8,6-404x167.jpg

Italien - Adriaterhavskysten 
Stor campingplads, der har vundet flere priser. Alle former for aktiviteter. Strand, underholdning, stort poolområde og privat sportscenter. Førsteklasses campingplads nær Venedig.

Altomincio Family Park

altomincio-8,3-404x167.jpg

Italien - Gardasøen
God vedligeholdt, børnevenlig campingplads til hele familien med en masse vandsjov, beliggende lige syd for Peschiera del Garda. Gardasøen er kun 7 km væk.


Frankrig / Languedoc-Roussillon

Les Méditerranées Beach Club

beach-club-8,5-404x167.jpg

Frankrig - Languedoc-Roussillon
To top campingpladser adskilt af en vej, indenfor gåafstand til Marseillan-Plage. Meget attraktivt vandparadis, lækker sandstrand og udvidet underholdningsprogram for alle aldre.

Le Bois Fleuri

bois-fleuri-8,6-404x167.jpg

Frankrig - Languedoc-Roussillon
Langt fra travle Argelès-sur-Mers boulevarder, men stadig med gode aktiviteter på campingpladsen. Godt sted til at se Pyrenæerne og gratis transport til stranden.

Les Peupliers

peupliers-8,0-404x167.jpg

Frankrig - Languedoc-Roussillon
Et ideelt sted for børnefamilier. Smukt poolkompleks, legeplads og Middelhavets sikre strand 500 m fra campingpladsen. Det er rigtig sjovt!

Le Pré Catalan

pre-catalan-7,7-404x167.jpg

Frankrig - Languedoc-Roussillon
Midt i Middelhavsområdes indsø-region. Attraktiv familiecampingplads med en skøn, stor swimmingpool og børnepool. 900 m fra havet.

Camping Village Spa Mar I Sol

spa-mar-i-sol-8,0-404x167.jpg

Frankrig - Languedoc-Roussillon
Midt i Middelhavsområdes indsø-region. Attraktiv familiecampingplads med en skøn, stor swimmingpool og børnepool. 900 m fra havet.

Kroatien

Park Kastanija

kastanija-8,8-404x167.jpg

Kroatien - Istrien
Rolig familie campingplads i det nordlige Istrien. Adriaterhavet bruser blot 100 m væk. De moderne mobilhomes er udstyrede med aircondition og har et lækkert interiør.

Strasko

strasko-8,4-404x167.jpg

Kroatien - Dalmatien
Populær campingplads på øen Pag nær den lille, gamle by Novalja, med et bredt udvalg af sjov til alle alder. Du kan gå fra campingpladsen og lige ned til stranden.

Kazela

kazela-8,7-404x167.jpg

Kroatien - Istrien
Langstrakt campingplads langs kysten. Der er en masse små og børnevenlige pools, samt meget sjov for alle aldre. Adgang til havet fra flere steder også ved den private anløbsbro. Medulin er ca en km væk.

Stupice

stupice-8,8-404x167.jpg

Kroatien - Istrien
Hyggelig campingplads med en sportslig atmosfære på Premantura Halvøen. Pladsen ligger i en stor naturpark, ca 12 km syd for Pula. He er en smuk strand med strandbar og surfing center.

Stobrec Split

split-8,9-404x167.jpg

Kroatien - Dalmatien
En smuk campingplads med masser af aktivitet, og to private strande ved den historiske og dynamiske by Split med alt til en dejlig ferie.


* I udvalget ovenfor har vi tilføjet campingpladser med min. 15 bedømmelser.