header-vervoer-en-verzekeringen.jpg

Forsikring og Transport

En ferie er en sand fornøjelse når der er taget hånd om alt. Det er noget vi gerne vil hjælpe jer med. Vi tilbyder jer muligheden for en afbestillings- og årsrejseforsikring når I booker jeres ferie. Endnu færre ting at tænke på!

Europæiske Rejseforsikring

363x185-verzekering.jpg

En god rejse– og afbestillingsforsikring er essentielle i den utænkelige situation, hvor I er nødt til at aflyse jeres ferie, eller slutte den halvvejs i ferien. Med en god forsikring, kan I undgå økonomiske skuffelser. Vacansoleil samarbejder med Eurpæiske Rejseforsiklring, så I kan være sikre på at jeres ferie er i de sikreste hænder.

Overnatning undervejs

premiere_groot.jpg

Turen til jeres rejsedestination kan være ret lang. Selvfølgelig er det vigtig at følge ruten, men det er også vigtigt at gøre turen så afslappende som muligt. Det er jo trods alt jeres ferie! I tilfælde af en lang køretur, er det smart at booke en overnatning. Det er skønt og ikke mindst: Sikkert. I kan også overnatte på en campingplads en enkelt nat.

Flyv komfortabelt til din campingferie

vliegtuig.jpg

Din ferie behøver absolut ikke starte med en lang køretur. Vil du tage flyet på ferie, så har du mulighed for at vælge en campingplads der ligger tæt på en af Europas lufthavne.
Vacansoleil tilbyder også Taxi-transfer service fra lufthavnen på enkelte udvalgte campingpladser.
Ring for mere info på 55 56 35 66.

Fordelagtig biludlejning

6.2.2-mini-2-koloms.jpg

Hvis I har valgt at rejse med fly til jeres rejsedestination, kan I booke en lejet bil via Vacansoleil for en fair pris. Bilen vil være klar til jer når I ankommer i lufthavnen. Bare smid kufferterne ind og kør: Perfekt! Det er netop rart og behageligt at være mobil gennem hele jeres ophold.