Safaritelte – øvrige

Safaritelte – øvrige

Safaritelte findes i mange forskellige former og størrelser. Udover Serengeti og Kalahari, har vi også mange flere typer til jer. Teltenes design varierer fra campingplads til campingplads. 

Eventyrlig og luksuriøs camping
Har I lyst at bo i et safaritelt? Det er et kæmpe eventyr for store og små. Nyd udendørslivet – men med alle de bekvemmeligheder I er vant til derhjemme. Også vores øvrige safaritelte er flot møbleret. Og nogle af dem har ovenikøbet ekstra luksus features. 

Oplev jeres favorit safaritelt
Safariteltene ligger på de bedste campingpladser i Europa.  Interiør og specifikationer varierer fra campingplads til campingplads.  I finder en tydelig beskrivelse ved hver enkelt campingplads. Så tag et kig – hvor har I lyst at tage på safari camping? 
 

Alle campingpladser med Safaritelt øvrige


 
Alle campingpladser med Safaritelt øvrige

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
*De viste priser, er de for tiden gældende og kan ændre sig. Hvis I gerne vil være sikre på, at få pladsen til denne pris, skal I booke nu, så vil prisen ikke ændre sig. De for tiden gældende rabatter og gratis nætter er inkluderede i prisen. Oveni prisen kommer et reservationsgebyr på kr. 198,00 samt mulige ekstra omkostninger, såsom turistskat. Turistskattens størrelse afhænger af alderen på de medrejsende. De viste priser på standpladser er altid for 2 voksne, selv hvis der er sat flere personer på under søgningen. Prisen afhænger til alle tider af alderen på de medrejsende. I får den endelige pris på jeres ophold, inden bookingen er færdiggjort.