header-tent-algemeen.jpg

Telte

Oplev den rigtige campingfølelse – med luksus. Det er præcis, hvad det vil sige at campere i et af Vacansoleils telte. Hos os kan I vælge mellem vores bungalowtelte og safaritelte. Teltene har nogle ting til fælles: I sover altid i rigtige telte, I kan lave mad i jeres eget køkken og alle telte har elektricitet.

Bungalowtelte

363x150-navajo.jpg

Oplev den rigtige campingfølelse – med luksus. Det er præcis, hvad det vil sige at campere i et af Vacansoleils telte. Hos os kan I vælge mellem vores bungalowtelte og safaritelte. Teltene har  nogle ting til fælles: I sover altid i rigtige telte, I kan lave mad i jeres eget køkken og alle telte har elektricitet.
 
 

Safaritelte

g-middenrange_tent_opstelling_buitenkant_by_night_405x167.jpg

Det er sådan camping skal være! I sover midt mellem træerne, nyder lyden af fuglene som rumsterer lige over jeres hoveder og bliver vækket af de første solstråler om  morgenen. Alt dette får I i jeres luksus safaritelt. I sover i rigtige senge, laver mad i jeres eget køkken og nyder udendørslivet. Vidste I, at nogle safaritelte har eget badeværelse? Det er ren luksus at tage et lækkert brusebad i jeres eget telt.