Bild Belgien Ardennen

Campingpladser i Ardennerne

Camping i Ardennerne

Camping i Ardennerne byder på storslået natur, besøg i historiske byer med seværdigheder og attraktioner, sportsaktiviteter som kanosejlads og vandreture, skøn mad, belgiske øl og slik. En dags kørsel fra Danmark og I befinder jer i en helt anden verden. De skovklædte bakker i de belgiske Ardenner, en halvstor bjergkæde med toppe på op til 700 meter. Udbuddet af campingpladser i Ardennerne er, på grund af områdets popularitet, ganske omfattende. Der er meget at opleve året rundt.

Læs mere
Vælg mellem 7 campingpladser i Ardennerne med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Polleur

Polleur - Ardennerne - Belgien

Familiecampingplads med udendørsaktiviteter! Udfordringsbane ved siden af og rige muligheder for vandreture, mountainbiking, kajaksejlads og ATV kørsel i nærheden. Den ultimative måde at opleve Ardennerne på!

Camping Olympia

Remouchamps - Ardennerne - Belgien

Lille, nydelig og midt mellem Ardennerne. Denne campingplads er perfekt til en ferie i det fri. Den har sit eget lille klatreparadis, et entusiastisk underholdningsteam og den ligger tæt på både Plopsa Coo og Liège.

Et ophold på en campingplads i Ardennerne byder på masser af muligheder. I kan tage på udflugter til landsbyer og byer som Dinant, Spa, Durbuy eller La Roche på bredden af floden Ourthe.Vandfaldet Coo kan stærkt anbefales og jeres børn vil elske jer for at tage på en udflugt til Plopsa Indoor Hasselt eller Plopsa Coo. Dette storslåede naturområde er perfekt til cykling, vandreture og kanosejlads. Leder I efter en afslappet ferie omgivet af natur? Så skal I ikke lede længere, tag på camping i Ardennerne.