Campingpladser i Limburg (BE)

Camping i Belgiske Limburg

En campingplads i Belgiske Limburg er den perfekte feriedestination, hvis I vil begrænse rejsetiden, men stadig ønsker at holde ferie i udlandet. Naturen er lige udenfor. Området byder på enestående smuk natur og talrige markerede cykelruter. Hoge Kempen National Park er åben for alle, der holder af at vandre, køre mountainbike, ride på hesteryg eller cykle. Så snart I ankommer til jeres campingplads i Belgiske Limburg, træder I ind i en helt anden verden. Kom og oplev den unikke følelse.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Limburg (BE) med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Goolderheide

Bocholt - Limburg (BE) - Belgien

Stort område med gode muligheder for aktiviteter for hele familien. Midt i en stor fyrretræsskov med en sø med sandstrande og mulighed for at ro og fiske. Sjov "klatre-skov" for børnene.

Og der er meget mere at se og gøre i løbet af jeres ferie på en campingplads i Belgiske Limburg. Udflugter til Hasselt, Genk eller Tongeren, Belgiens tidligste by. Byer der bare er skabt til shopping, til at nyde kultur og til at indtage alt det gode livet har at byde på. Og hvis børnene har for meget energi, kan I tage dem med til Plopsa Indoor forlystelsespark. Nem at komme til fra jeres campingplads i Belgiske Limburg.