Campingpladser i Gap

Camping Gap

En campingferie ved byen Gap og de omkringliggende omgivelser indbyder til afslapning og sport. Byen Gap ved Hautes er en af de største byer i den sydlige del af Alperne. Byen har meget af byde på. Gap er en smuk gammel by med et charmerende shoppingområde og mange attraktioner. Såsom det nationale botaniske konservatorium og slottet Charance. Madelskere kan besøge det lokale marked hver lørdag og søndag og købe deres foretrukne ingredienser.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Gap med Vacansoleil

Camping Alpes Dauphiné

Gap - Alperne - Frankrig

På den solrige sydside af et bjerg, lige syd for Gap, i ren bjergluft, ligger denne plads. Napoleon førte engang sin hær forbi her! Her er nydelse for hele familien og glem ikke at købe parfume i Gap.

Campingpladsen ved den Franske by Gap er et perfekt udgangspunkt for ture i området. I kan opleve Napoleons rute i bil, en smuk tur på 325 km., som starter ved Golfe-Juan og slutter ved Waterloo. I kan også vælge at opleve området på cykel, til fods eller på hesteryg. Besøg nationalparken og se fantastiske vandfald eller nyd floden Le Buëch i en Kajak. Der er uendelige muligheder. På en campingplads ved Gap kan I med sikkerhed opleve den ultimative feriefølelse.