Campingpladser i Vallon Pont d'Arc

Camping i Vallon Pont d'Arc

Med et ophold på en camping i Vallon Pont d'Arc, vil I ikke ønske jer andet. Og slet ikke hvis I holder ferien på campingpladsen La Plage Fleurie. Denne camping ligger lige ved floden Ardèche. Tag en tur i kano eller badetøjet og tag jeres skovl og spand med. Dette er et sted for endeløse timer af sjov for hele familien. Campingpladsen i Vallon Pont d'Arc er også en ideel base til en kajaktur, klatring og canyoning.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Vallon-Pont-d'Arc med Vacansoleil

Camping La Plage Fleurie

Vallon-Pont-d'Arc - Ardèche - Frankrig

Ideelt beliggende ved Ardèchefloden; I kan skubbe jeres kano direkte i floden og børnene kan lege sikkert i deres gummibåd. En aktiv plads med flotte pools og god underholdning.

Området omkring campingpladsen i Vallon Pont d'Arc har masser at byde på. En forhistorisk zoo, hulerne i Chauvet og Parc National des Cévennes er blot nogle få eksempler. Og byer som Avignon, Orange og Montélimar ligger dejligt tæt. Naturen egner sig til korte og lange vandreture og det anbefales stærkt at besøge Pont d'Arc, en klippeformation der går ind over floden Ardèche. Vælg en camping i Vallon Pont d'Arc hvis I ønsker en fantastisk ferie.