Campingpladser i Ariège

Camping Ariège

Er I på udkig efter en ferie ved foden af de franske Pyrenæer? Så burde I booke en campingplads i Ariège i det sydlige Frankrig. Nyd action, udfordringer, sportsånd og afslapning. Ariège ligger mellem bjergene og markerne, og tilbyder noget for alle. Middelalderbyer, snedækkede bjertoppe, natur reservater, et bredt udvalg af sport, lækker mad og selvfølgelig smukke landskaber. Når I booker en campingferie i Ariège, er I garanteret jeres livs ferie. Vacansoleil har allerede udvalgt de bedste campingpladser i Ariège til jer.

Læs mere
Vælg mellem 472 campingpladser hos Vacansoleil:

Naturen omkring jeres campingplads i Ariège

Landskabet omkring jeres campingplads i Ariège, er på en den ene side markeret af toppene af Pyrenæerne. Så I vil ikke blive overrasket, når vi fortæller jer at landskabet er ganske robust og varieret. Bølgende bakker og smukke skove udgør et perfekt terræn for vandreture. På den anden side, er Ariège hjem for mange floder og vandløb. Denne region er derfor et skønt sted for alle typer  vandsport. Hver dag I opholder jer på jeres campingplads i Ariège vil give jer et nye aspekt på naturen omkring jer.

Seværdigheder i Ariège

I vil finde masser af attraktioner i nærheden af jeres campingplads i Ariège. Det er ikke kun naturen der er en ren fornøjelse, regionen er spækket med muligheder for at tage på opdagelsesrejser gennem middelalderen og oldtiden i Pyrenæerne. Grotten Niaux er et godt eksempel, her kan I beundre vægmalerier, der siges at være 12.000 år gamle. Besøg de flotte huse af træ og katedralen Mirepoix, eller besøg slottet Montsegur. Grotter, slotte, klostre og historiske byer, Ariège er fuld af dem. I vil finde ud af at tiden synes at gå hurtigt på jeres campingferie i Ariège.

Udendørs aktiviteter omkring jeres campingplads i Ariège

Fra jeres campingplads i Ariège har I mulighed for at deltage i et utal af udendørs aktiviteter. Bjergene og skovene er ideelle for vandring, mountainbiking, klatring, bjergbestigning og ture på hesteryg, for ikke at glemme at I kan nyde den formidable udsigt. Floderne er ideelle for mange vandsportsaktiviteter, såsom at sejle i kano, kajak eller rafting. Alle udendørsaktiviteter kan afveksles med afslapning. En dag med svømning, fiskeri eller spa er iblandt de mange muligheder I kan benytte jer af omkring jeres campingplads i  Ariège.

Foix; hovedstaden i Ariège

Når I opholder jer på en campingplads i Ariège, bør et besøg i hovedstaden Foix inkluderes. Den gamle by inviterer jer til at slentre i de hyggelige gader. Det flotte torv der er fuld af terrasser og attraktive stræder hvor I kan shoppe, udgør til sammen en afslappende atmosfære. Besøg majsmarkedet, klostret eller det smukke slot. Når I opholder jer på en campingplads i  Ariège i august, så vil I kunne nyde det historiske lyd- og lysshow på teatret i Foix.

Action og afslapning går hånd i hånd på en campingferie på en campingplads i Ariège.