Camping i Bretagne

Campingpladser i Bretagne

Camping i Bretagne er virkelig en enestående oplevelse. Naturelskere har altid haft et godt øje til den vilde og spektakulære bretonske natur. Kilometer lange, indbydende sandstrande, rå, uberørte klipper der rager op af havet. Smarte resorts, der serverer østers fra havet. Kysten er lang og indbydende, og et paradis for vandsportsudøvere. Det er lige så varieret som det er smukt. Fra de elegante badebyer Dinard og St Malo til familiestrandene i Fouesnant, Bénodet og Erquy.

Mange bretonske campingpladser ligger her lige ved havet. Så I kan mærke sandet mellem tæerne i løbet af få minutter og køle af i det forfriskende havvand under den varme sommersol. De fleste af strandene er både sjove og sikre for børn, og der er altid en café eller restaurant i nærheden, så I kan dufte lækker, lokal mad.

Læs mere
Vælg mellem 19 campingpladser i Bretagne med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Domaine Kerarno

Saint Philibert-La Trinité sur Mer - Bretagne - Frankrig

Fin familiecampingplads med swimmingpool, vandlegeplads og alletiders beliggenhed - blot en km fra stranden! Her kan I virkelig nyde den typiske bretonske atmosfære.

Camping Le Ty Nadan

Locunolé - Bretagne - Frankrig

Beliggende i de grønne skove i Bretagne og samtidig nær havet. En elsket familie campingplads med vandland, og masser af aktiviteter, så som paintball, ridning og kanojsejlads på floden, der løber langs pladsen.

Camping Deux Fontaines

Névez - Bretagne - Frankrig

Alletiders fredeligt beliggende familiecampingplads med et skønt poolområde. Romantisk strand kun 900 m fra pladsen. Sandet glider ud i havet. Et ideelt sted til en ferie med mindre børn.

Camping Château de Galinée

Saint-Cast-le-Guildo - Bretagne - Frankrig

Dejlig familiecampingplads ved en af de smukkeste kyster i Frankrig: Côte d'Armor. Placeret i et skovområde og med en dejlig vandpark med både indendørs og udendørs pools.

Camping Domaine des Ormes

Dol-de-Bretagne - Bretagne - Frankrig

Charmerende gamle bygninger omkring et slot, med skønne aktiviteter for børn. Sjove pools, lydtæt diskotek. Stor, velholdt campingplads. I kan også spille golf her.

Bretagnes dejlige køkken

Bretagne er kendt for sit særprægede køkken. Lækre crepes pandekager, bretonsk cider og selvfølgelig fantastiske fisk og skaldyr. I kan købe dagens fangst direkte fra båden og tage den med til campingpladsen og lave en afslappet sommer frokost.

Bretagne byder på mere end blot smukke strande

Selv om strandende er fantastiske har Bretagne så meget mere natur at byde på. Kør ind i landet, lige syd for Rennes, og udforsk legenden om Kong Arthur i den frodige, grønne skov Paimpont. Dette var tidligere den fortryllede skov, hvor troldmanden Merlin levede.

Ønsker I mere fart over feltet så tag til byen Rennes, Brest eller Nantes. Der er gode shopping muligheder, lækre, små restauranter og en masse sjov for børn. Besøg Océanopolis Marine Wildlife akvarium i Brest eller det fantastiske robotmuseum i Nantes.

Udendørs aktiviteter

Lær at surfe i St Malo, sejl i kano på floden Elle. Prøv sandyachting i Kernic-bugten eller snorkling i Plouguerneau- Søger I en sand udfordring? Så besøg Karaez Adrénaline tree top adventure park. Alternativt kan I nøjes med en rolig vandre- eller cykeltur i bretagnes natur, som omgiver jer. Bretagne er helt perfekt til en aktiv, udendørs campingferie.

Fra Rennes til Locunolé og Carantec

Bretagne har en lang, rig historie og kan tilbyde en masse kultur. Quimper, den ældste by i Bretagne, er kendt for Festival de Cornouaille, en fejring af bretonsk musik og traditioner, der afholdes i juli. I Rennes, hovedstaden, finder I det berømte Fort la Latte, bygget i det 13. århundrede. Carnac siges at være det ældste uafbrudt beboede sted i Europa og fans af gamle monumenter bør besøge Carantec, der huser europas ældste og største Megalithic mausoleum, Cairn de Barnenez, der kan dateres helt tilbage til år 4500 f.Kr.

Frankrigs naturlige vidundere

Naturen viser siger fra sin flotteste side i Bretagne og der venter et smukt syn om hvert hjørne. Den lyserøde granitkyst ved Pointe du Raz, er imponerende, og amatør ornitologer kan følge stien, flankeret af lyng til toppen af det farverige fuglereservat Cap Fréhel

Dejlige familie campingpladser

Camping med børn? Bretagne vil hjælpe med at skabe nogle gode minder. Vejret er under indflydelse af Atlanterhavet. Så ikke for varmt om sommeren og mildt om vinteren. Og der er så meget børnene kan lave!

Tag en tur tilbage i tiden i Le Village Gaulois i Pleumeur-Bodou. Børnene kan lære de gamle druiders måde at gøre tingene på med en masse sjove udendørs lege og aktiviteter. I kan have det rigtig sjovt i den udendørs dinosaur Park i Malansac. Her kan i møde triceratops, stegosaurus og brachiosaurus i naturlig størrelse. I den hyggelige skov Monts d’Arrée domineres af historiefortælling og vuggeviser. Ribambelles et Ritournelles’ turen lærer børn om lokale myter og legender samt skovens dyr. De modige kan få et adrenalinkick i Adrenaline Forest, i the Parc de Gayuelles i Rennes. Den imponerende Go High Adventure Park har otte ruter designet til forskellige aldersgrupper med klatrebroer og zip lines.  Zoo de Trégomeur er altid et hit, med sine store kattedyr, kameler, flamingoer, aber og røde pandaer.

Med sådan en variation af skønhed, sjov og underholdning er Bretagne det perfekte valg til en ferie fyldt med sjove oplevelser. Et uforglemmeligt ophold på  en campingplads i Bretagne er kun et klik væk!