Campingpladser i St-Malo

Camping St-Malo

På en campingplads i det franske St.-Malo, vil I kunne opleve alle facetterne af en god ferie. Byen ligger i Bretagne og hører helt sikker ind under de mest populære byer i landet, blandt andet på grund af sin gode placering ved havet. St.-Malo rummer meget historie. Vores råd til jer er, at tage på en by-vandring og se det hele. Under jeres ophold på St.-Malo anbefaler vi at I besøger Saint Vincent katedralen og slottet Saint Malo hvorfra I vil kunne opleve en fantastisk udsigt ud over havet.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Saint-Malo med Vacansoleil

Camping La Ville Huchet

Saint-Malo - Bretagne - Frankrig

Behagelig campingplads med et stort poolområde. Den gamle havneby St. Malo ligger tæt på og har en smukt middelalderlig bymidte med mange butikker. Regionen er perfekt til cykelture.

Fra campingpladsen St.-Malo kan I nemt gå ned til havnen, hvor I vil kunne opleve og lære mere om de gamle skibe og tage på udflugt på havet. Langs med stranden kan I gå nogle smukke ture, bade og solbade. Elsker I at cykle? Så indbyder omgivelserne til masser af oplevelser og børnene vil få en uforglemmelig oplevelse i det stor aquarium. Hvis I holder jeres ferie på Camping St.-Malo vil I helt sikkert have et ønske om at komme tilbage.