Campingpladser i St-Malo

Camping St-Malo

På en campingplads i det franske St.-Malo, vil I kunne opleve alle facetterne af en god ferie. Byen ligger i Bretagne og hører helt sikker ind under de mest populære byer i landet, blandt andet på grund af sin gode placering ved havet. St.-Malo rummer meget historie. Vores råd til jer er, at tage på en by-vandring og se det hele. Under jeres ophold på St.-Malo anbefaler vi at I besøger Saint Vincent katedralen og slottet Saint Malo hvorfra I vil kunne opleve en fantastisk udsigt ud over havet.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Saint-Malo med Vacansoleil

Camping La Ville Huchet

Saint-Malo - Bretagne - Frankrig

En komfortabel campingplads med et stort swimmingpool areal. Den gamle havneby St-Malo har et smukt middelaldercentrum med hyggelige udendørscaféer. Regionen er desuden perfekt til cykelture.

Fra campingpladsen St.-Malo kan I nemt gå ned til havnen, hvor I vil kunne opleve og lære mere om de gamle skibe og tage på udflugt på havet. Langs med stranden kan I gå nogle smukke ture, bade og solbade. Elsker I at cykle? Så indbyder omgivelserne til masser af oplevelser og børnene vil få en uforglemmelig oplevelse i det stor aquarium. Hvis I holder jeres ferie på Camping St.-Malo vil I helt sikkert have et ønske om at komme tilbage.