Campingpladser i Champagne-Ardennerne

Camping I Champagne-Ardennerne

Camping i Champagne-Ardennerne er selvfølgelig domineret af champagne. I denne fascinerende nordlige del af Frankrig, kan I tilbringe tid i dybe skove og ved store søer i et skønt klima, mens I nyder liflig champagne. Regionen er kendt for sine festlige, mousserende vine, så hvis I er glade for champagne, så er I kommet til det rette sted. Champagne-Ardennerne byder dog på meget mere. Smukke landskaber, historiske byer, interessant kultur og sightseeing. Tag på tur, eller bare slap af i Champagne-Ardennerne. Vacansoleil kender alle de gode steder.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Champagne-Ardennerne med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping La Croix d'Arles

Bourg - Champagne-Ardennerne - Frankrig

God til en overnatning undervejs, men også til et længere ophold. Her er det hele; swimmingpool, legeplads og hyggelig restaurant. Nær den historiske by Langres.

Omgivelserne omkring jeres campingplads i Champagne-Ardennerne

Campingpladserne i Champagne-Ardennerne er omringet af et smukt, bakket landskab. Når I er på vandretur i de tætte skovområder, kan I pludselig finde jer stående ansigt til ansigt med rådyr og vildsvin, og på de små stier mellem vingårdene vil regionens mousserende hemmeligheder åbne sig for jer. Opdag det hele til fods eller på cykel med base på jeres campingplads i Champagne-Ardennerne.

Smukke, historiske byer

Historieinteresserede vil finde sig godt til rette på en campingplads i Champagne-Ardennerne. Reims, Langres og Charleville ligger lige i nærheden, og tilbyder masser af muligheder. Reims er hjem for en storslået, gotisk katedral og for Porte Mars, den fantastiske triumfbue. Langres er med sine porte, mure og imponerende tårne, fuld af både kunst og historie. Labyrinten af gader, hvisker historien om byen, mens I går på opdagelse. Byen Charleville-Meziers, fra det 18. århundrede, ligger på bredden af floden Maas og er et perfekt udflugtsmål, når I bor på en campingplads i Champagne-Ardennerne.

Hyggelige ture med start på jeres campingplads I Champagne-Ardennerne

Campingpladserne i Champagne-Ardennerne er et perfekt udgangspunkt for familieture. Her er masser at foretage sig for både unge og ældre. Tag på klatring, prøv at fare vild og blive fundet igen i mystiske labyrinter, tag en sejltur ned ad floden på en træstamme eller på opdagelse i den rustikke natur. Denne region er en unik oplevelse, også for børnene. Champagneruten skal opleves, når I holder ferie i Champagne-Ardennerne – bagefter bobler I af glæde.

Aktiviteter i Champagne-Ardennerne

Omgivelserne omkring jeres campingplads i Champagne-Ardennerne er ideel for aktiviteter af enhver slags. Vandre- og cykelentusiaster vil elske området, og de mere eventyrlystne kan få stillet deres adrenalinhunger. I kan opleve et regulært sus i maven, når I flyver over Vallée de la Meuse med 100 km i timen langs en go high bane, I kan teste balancen på Lac du Der på en vandscooter eller svæve over vingårdene og se det hele lidt ovenfra. Gocart entusiaster, klatrefans og faldskærmsudspringere kan også sagtens finde en masse at foretage sig. Hvis I nu gerne vil prøve noget lidt mere afslappende, foreslår vi en udflugt til de smukke strande på bredden af vandreservoiret tæt ved campingpladsen. Spa’et i Bourbonne-les-Bains er et perfekt sted at koble helt af.