fr-chr.jpg

Campingpladser i Champagne-Ardennerne

Camping I Champagne-Ardennerne

Camping i Champagne-Ardennerne er selvfølgelig domineret af champagne. I denne fascinerende nordlige del af Frankrig, kan I tilbringe tid i dybe skove og ved store søer i et skønt klima, mens I nyder liflig champagne. Regionen er kendt for sine festlige, mousserende vine, så hvis I er glade for champagne, så er I kommet til det rette sted. Champagne-Ardennerne byder dog på meget mere. Smukke landskaber, historiske byer, interessant kultur og sightseeing. Tag på tur, eller bare slap af i Champagne-Ardennerne. Vacansoleil kender alle de gode steder.

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Champagne-Ardennerne med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping de la Liez

Peigney - Champagne-Ardennerne - Frankrig

Dejlig campingplads beliggende lige på søen Liez, med en fantastisk smuk udsigt. Pladsen tilbyder et væld af vandsportsmuligheder og har en sjov parkved vandet for børnene. Den skønne by Langres ligger blot 8 km væk og indbyder til alletiders dagture.

Camping La Croix d'Arles

Bourg - Champagne-Ardennerne - Frankrig

God til en overnatning undervejs, men også til et længere ophold. Her er det hele; swimmingpool, legeplads og god restaurant. Nær den historiske by Langres.

Camping La Forge de Sainte Marie

Thonnance-les-Moulins - Champagne-Ardennerne - Frankrig

Meget karakteristisk, børnevenlig campingplads bygget omkring en gammel smedje. Lille vandløb med mulighed for fiskeri. Tip: Shopping i Chaumont.