Campingpladser i Argentat

Camping Argentat

Hvis I vælger at holde jeres ferie på en campingplads i Argentat, vil I komme til at bo midt i et beskyttet naturområde. I vil opleve en mangfoldighed af landskaber og maleriske landsbyer. Det er ikke uden grund, at denne region er elsket af mennesker som holder af et aktivt liv i det fri. Campingpladsernes omgivelser inviterer til mange vandreture, hvad end det er for motionens skyld eller bare for at slappe af, hvor I kan udforske det smukke beskyttede naturområde. En campingplads i Argentat passer perfekt til de fleste ønsker om en god ferie.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Argentat med Vacansoleil

Camping L'Echo du Malpas

Argentat - Corrèze - Frankrig

En lille nydelig familieplads i attraktive omgivelser, direkte langs floden Dordogne, ikke langt fra Argentat. Her er gode legemuligheder for børn.

Camping Argentats omgivelser byder på masser af muligheder for aktiviteter. I kan sejle kajak, kano, fiske, spille golf og tennis. Derudover er Camping Argentat et godt udgangspunkt for ture i området. I kan besøge den største forhistoriske park i Europa, gå på opdagelse ved Les Grottes de Preque i St-Céré Admira Albussac, et spektakulært vandfald, eller fodrer aber i la Foret de Singes. Der er meget at se og opleve hvis I holder ferie på en campingplads i Argentat, så I vil nok opleve at én ferie her, ikke er nok.