Vacansoleil Logo
France Côte d'Azur

Camping Côte d'Azur

Campingpladser i Côte d'Azur

Campingpladsen i Côte d'Azur tilbyder alt, hvad I kan ønske jer på en god ferie. Sol, hav, strand, smuk natur, kultur, livlige byer og autentiske landsbyer. Côte d'Azur har det hele. Det er ikke uden grund, at denne region er ekstrem populært. Ikke alene er udenlandske turister glade for området, men selv den franske lokalbefolkning og mange kunstnere, som lader sig inspirere af de maleriske omgivelser, elsker denne sydfranske region. Rigtig mange kendte mennesker kommer år efter år til caféerne i Cannes og St. Tropez, og flere i havnen med deres imponerende yachter. Hvis du vælger at campere på Côte d'Azur, kommer du til at bo et af de mest luxuriøse steder i verden. Vacansoleil tilbyder dig en stor vifte af muligheder inden for camping.

Læs mer

Beklager, vi har ikke fundet nogen egnet ferie. Venligst foretag et nyt valg og prøv igen.

  Côte d'Azur; rig på natur

  På campingpladser i Côte d'Azur er hver dag en overraskelse. I kan let kombinere strand og hav med smukke turer gennem de grønne bakker, mens solen skinner. Denne franske region er rig på natur. Parc national du Mercanto er et eksempel på dette. Klippeformationer og skove er afvekslende med kløfter og søer. Gå gennem den smukke fyrreskov fuld af eukalyptus og nyd de fantastiske omgivelser. Fra din campingplads på Côte d'Azur, kan du udforske landskabet på mange forskellige måder.

  Côte d'Azur; sol, hav og strand

  I kan nyde campingpladser i Côte d'Azur hele året rundt, fordi solen skaber en behagelig temperatur – også om vinteren. Når i bor her, kan I ikke undgå den 120 km lange kystlinje. Her kan jeres børn også have det sjovt. Byg sandslotte, bad i det azurblå hav, stå på vandski eller spil fodbold på stranden, alt er muligt! I vil selvfølgelig nyde det, ligeså meget som børnene. At tilbringe jeres ferie i Côte d'Azur er ikke uden grund ensbetydende med, at I kan nyde alt, hvad det smukke Middelhav kan tilbyde.

  Côte d'Azur; moderne byer

  At bo på campingpladser i Côte d'Azur er ikke kun at nyde solen, havet, naturen og den gode mad. Det betyder også, at I får glimt af kunstnere, kendte filmstjerner og andre kendte mennesker.  Cannes, St. Tropez og fyrstendømmet i Monaco er bare et udsnit af byer. En tur til Nice eller Marseille er også  anbefalelsesværdigt ligesom til Grasse, den vigtigste ”parfume-by” i verden - måske bliver I fristet af de mange dufte? Campingpladser i  Côte d'Azur ligger som oftest tæt på en sandstrand.

  Lav turer i  Côte d'Azur

  Foretrækker I noget andet end sol, strand, natur, kendte mennesker og dyre Ferrarier, mens I bor på en campingplads i Côte d'Azur? Så besøg den zoologiske have eller en af vandparkerne i nabolaget. Lav en imponerende bådudflugt til Rocky Point Cap d'Esterel og klippeøerne Îles de Lérins. Der er så meget mere, I kan se fra jeres campingplads i Côte d'Azur-regionen. Kunne I tænke jer at holde jeres ferie i år i en af de mest betagende regioner i Frankrig? Så book jeres ferie på en campingplads i Côte d'Azur.