Campingpladser i Côte d'Azur

Camping Côte d'Azur

Campingpladsen i Côte d'Azur tilbyder alt, hvad I kan ønske jer på en god ferie. Sol, hav, strand, smuk natur, kultur, livlige byer og autentiske landsbyer. Côte d'Azur har det hele. Det er ikke uden grund, at denne region er ekstrem populært. Ikke alene er udenlandske turister glade for området, men selv den franske lokalbefolkning og mange kunstnere, som lader sig inspirere af de maleriske omgivelser, elsker denne sydfranske region. Rigtig mange kendte mennesker kommer år efter år til caféerne i Cannes og St. Tropez, og flere i havnen med deres imponerende yachter. Hvis du vælger at campere på Côte d'Azur, kommer du til at bo et af de mest luxuriøse steder i verden. Vacansoleil tilbyder dig en stor vifte af muligheder inden for camping.

Læs mere
Vælg mellem 15 campingpladser i Côte d'Azur med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Douce Quiétude

Saint-Raphaël - Côte d'Azur - Frankrig

Smuk campingplads få km fra strandene i Agay og St-Raphael. Luksus faciliteter, dejlige swimmingpools og storartet underholdning. Udflugter til Cannes og Saint Tropez.

Camping Green Park

Cagnes-sur-Mer - Côte d'Azur - Frankrig

En rolig oase i de grønne bakker mellem Côte d'Azur og Provence. Fantastisk udsigt. Campingpladsens shuttlebus kører jer til stranden i Cagnes-sur-Mer kun fem km væk.

Camping Marina Paradise

Port Cogolin - Côte d'Azur - Frankrig

En familievenlig campingplads tæt på Saint-Tropez og Port Grimaud, kun 500 m fra strand og lige ved siden af havnen i Port Cogolin. Tag båden og sejl til havnen i Saint-Tropez.

Camping Le Montourey

Fréjus - Côte d'Azur - Frankrig

En campingplads af mellemstørrelse, tre km fra den charmerende by Frejus og de gyldne strande ved Côte d'Azur. Dejlig campingplads med en munter atomsfære. Skøn pool, vandrutschebaner, underholdningsteam og underholdning i de sene nattetimer.

Côte d'Azur; rig på natur

På campingpladser i Côte d'Azur er hver dag en overraskelse. I kan let kombinere strand og hav med smukke turer gennem de grønne bakker, mens solen skinner. Denne franske region er rig på natur. Parc national du Mercanto er et eksempel på dette. Klippeformationer og skove er afvekslende med kløfter og søer. Gå gennem den smukke fyrreskov fuld af eukalyptus og nyd de fantastiske omgivelser. Fra din campingplads på Côte d'Azur, kan du udforske landskabet på mange forskellige måder.

Côte d'Azur; sol, hav og strand

I kan nyde campingpladser i Côte d'Azur hele året rundt, fordi solen skaber en behagelig temperatur – også om vinteren. Når i bor her, kan I ikke undgå den 120 km lange kystlinje. Her kan jeres børn også have det sjovt. Byg sandslotte, bad i det azurblå hav, stå på vandski eller spil fodbold på stranden, alt er muligt! I vil selvfølgelig nyde det, ligeså meget som børnene. At tilbringe jeres ferie i Côte d'Azur er ikke uden grund ensbetydende med, at I kan nyde alt, hvad det smukke Middelhav kan tilbyde.

Côte d'Azur; moderne byer

At bo på campingpladser i Côte d'Azur er ikke kun at nyde solen, havet, naturen og den gode mad. Det betyder også, at I får glimt af kunstnere, kendte filmstjerner og andre kendte mennesker.  Cannes, St. Tropez og fyrstendømmet i Monaco er bare et udsnit af byer. En tur til Nice eller Marseille er også  anbefalelsesværdigt ligesom til Grasse, den vigtigste ”parfume-by” i verden - måske bliver I fristet af de mange dufte?
Campingpladser i  Côte d'Azur ligger som oftest tæt på en sandstrand.

Lav turer i  Côte d'Azur

Foretrækker I noget andet end sol, strand, natur, kendte mennesker og dyre Ferrarier, mens I bor på en campingplads i Côte d'Azur? Så besøg den zoologiske have eller en af vandparkerne i nabolaget. Lav en imponerende bådudflugt til Rocky Point Cap d'Esterel og klippeøerne Îles de Lérins. Der er så meget mere, I kan se fra jeres campingplads i Côte d'Azur-regionen.

Kunne I tænke jer at holde jeres ferie i år i en af de mest betagende regioner i Frankrig? Så book jeres ferie på en campingplads i Côte d'Azur.