Campingpladser i Dordogne

Camping i Dordogne

En campingferie i Dordogne, er en campingferie i en smuk region i Frankrig. Fyldt med slotte, vingårde, forhistoriske grotter, floder og charmerende, historiske landsbyer. Under jeres ferie i det franske Dordogne, kan I nyde det behagelige klima, et smukt varieret landskab og den fascinerende historie. Er I til aktiv ferie, eller foretrækker I en afslappet ferie, hvor I kan nyde kunst, kultur, natur og kulinariske oplevelser. I Dordogne, vil I kunne slappe helt af. Vacansoleil kender alle de smukke områder i denne franske region. Book derfor jeres næste campingferie i Dordogne hos Vacansoleil.

Læs mere
Vælg mellem 11 campingpladser i Dordogne med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Det smukke landskab i Dordogne

Dordognes smukke landskab kan nemt udforskes fra jeres campingplads i Dordogne. Regionen er opkaldt efter floden Dordogne. Det smukke landskab har mange ansigter. Det er et område med hovedsageligt mørke tætte egeskove og vinmarker. Et område med varierende fladt og bakket landskab med grøn bevoksning og floder. Takket være det afvekslende landskab, er området perfekt til gå- og cykelture. Og I kan starte jeres tur lige fra campingpladsen i Dordogne.

Seværdigheder i Dordogne

Fra jeres campingplads i Dordogne kan I tage på mange forskellige udflugter. I denne franske region er der masser at se og opleve. I de grønne bakker ligger adskillelige grotter gemt. I grotterne ved Lascaux, kommer historien til live gennem de forhistoriske hulemalerier. Elsker I at kigge på historiske slotte, er Dordogne det helt rigtige sted for jer. Tag en sejltur på floden Dordogne hvor I kan beundre de slotte I sejler forbi. Elsker I vin? Så bør I besøge et af de mange vinhuse, hvor I både kan smage og købe gode vine, som I kan nyde under jeres ophold på en campingplads i Dordogne.

Masser af vandaktiviteter ved jeres campingplads i Dordogne

Under jeres ophold på en campingplads i Dordogne, kan I nyde behagelige temperaturer. Dordogne har varme somrer og milde vintrer. De fleste campingpladser ligger i delområderne, oftest tæt på floden. Langs med floden, kan I mange steder, leje kanoer. Mange steder er flodens strøm velegnet til whitewater kano ture. Floden er selvfølgelig også velegnet til en frisk dukkert når temperaturerne bliver for høje. I kan finde flere strande, hvor I kan bade og slikke solskin, langs med floden. Alt dette kan I, når I bor på en campingplads i Dordogne.

Byer i Dordogne

Regionen i  Dorgne har adskillige hyggelige byer, som virkelig er et besøg værd, når I bor på en campingplads i Dordogne. Fx Nontron, som er bygget på bjergvæggen af dalen Bandiat. Byens centrum er livligt med smukke fontæner, parker og haver. Byen Bergerac er kendt for skuespillerne Cyryrano de Bergerac og vine som bærer byens navn. I højsæsonen kan I nyde folkeligt teater, gade teater og jazzkoncerter, alt sammen udendørs. Elsker I at gå på markeder og finde dejlige lokale delikatesser, så bør I besøge byen Sarlat under jeres ophold på en campingplads i Dordogne.

En campingplads i Dordogne er en dejlig destination for alle aldre.