Campingpladser i Atur / Périgueux

Camping Atur / Périgueux

Oplev smukke Dordogne under jeres ophold på campingpladser nær Atur og Périgueux. Denne franske region har virkelig noget for enhver. Smukke skove, haver, åbne marker, bakker og dale, men også utallige slotte, grotter og museer. De sporty typer blandt os, vil nyde området her. Vandring, cykling, klatring, svømning og endda kanosejlads er muligt her. Om I er til kultur, historie, natur, en aktiv ferie eller bare afslapning, er området her noget for jer. Vacansoleils campingpladser nær Atur Périgueux tilbyder alt dette og de bedste lokationer i denne region.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Atur med Vacansoleil

Udflugt til Atur & Périgueux

Hvis I opholder jer en campingplads nær Atur og Périgueux, er et besøg til begge byer et must. Atur er et rigtig landbosamfund. Landsbyen emmer af ro og kaldes døren til byen Périgueux. Byen stammer fra romertiden. Og tilbyder besøgende et godt mix af gammelt og nyt. Det gamle bycentrum domineres af middelalderlige gader. I vil kunne se slotte og en impornerende katedral, museer og flere gode restauranter. I Périgueux er der altid fest, jazzkoncerter, natmarkeder, blomsterfestivaller og orgelfestivaller er kun få eksempler. Når I holder ferie på en campingplads nær Atur og Périgueux, vil I bestemt kunne nyde sådan en fest.

Aktiviteter nær campingpladser i Atur / Périgueux

Dordogne floden er en central del af ferieen på en campingplads nær Atur og Périgueux. For mange turister er floden en udfordring at udforske i kano eller kajak. Mange steder langs floden er det muligt at leje kanoer og kajakker. I kan vælge mellem at udforske floden selv eller deltage i en arrangeret tur, floden kan også følges i bil eller på cykel. Det smukke område er også et paradis for vandreentusiaterne. Følg de markerede ruter og nyd de smukke udsigter. Tag jeres sportstøj på, fordi en campingplads nær Atur og Périgueux er et godt udgangspunkt for flere sportsaktiviteter.  

Seværdigheder nær Atur / Périgueux

I kan deltage i sjove udflugter når I opholder jer på en campingplads nær Atur og Périgueux. I området er der mange slotte, grotter, såsom grotterne Villars og Lascaux. Ture til steder som Bergerac i Dordogne, Sarlat og Brantôme er også bemærkelsesværdige. Brantôme er også kendt som Dordognes Venedig. Haveelskere vil nyde denne franske region. Her kan I besøge mange smukke slotshaver, men der er også flere private som åbner deres haver for turister i området. På campingpladser nær Atur og Périgueux vil vinelskere også nyde det. Omkring Bergerac, kan man besøge flere vingårde, hvor man både kan smage og købe vin.

Ingen behøver kede sig på en ferie på campingpladser nær Atur / Périgueux. Området har så meget at tilbyde, så én ferie her er ikke nok.