Campingpladser i Doubs

Camping Doubs

Når I tager på campingferie i Doubs, vil I være i det grønneste område i Frankrig. Denne region har smuk natur; bjerge, skove, dybe kløfter, søer, floder og spetaktulære vandfald. Denne regions kendetegn er også de talrige grotter. Om sommeren er det et perfekt sted til vandre- og cykelture, men også bare til ren afslapning. Om vinteren er det et sandt paradis til skiløbere. Få en spændende og skøn campingferie i Doubs hos Vacansoleil.

Læs mere
Vælg mellem 469 campingpladser hos Vacansoleil:

Landskabet ved campingpladserne i Doubs

Landskabet ved campingpladserne i Doubs kan være alt lige fra bakket til bjergrigt. Regionens navn stammer fra floden, med samme navn. Floderne Doubs, Lison Loue og Dessoubre udgør det smukke landskab, sammen med de mange kilder, søer og vandfald. Det højeste punkt i Doubs er Cret du Mont d'Or, her vil I blive forkælet med den mest fantastiske udsigt. Campingpladsernes omgivelser i Doubs skal opleves, enten til fods eller på cykel. Stierne langs floden vil fører jer gennem dybe dale og langs billedskønne landsbyer.

Sjov på floden tæt på campingpladserne i Doubs

Campingpladserne i Doubs ligger ofte i nærheden af en flod. Prøv at leje en båd og sejl langs alle de vidunderlige kulturarve. I kan også tage på en guidet bådtur, så får I en masse gode og spændende historier om området. Floderne her er yderst velegnet til jer som elsker vandsport, som fx kanosejlads, kajakroning og rafting. Søerne og floderne, nær campingpladserne i Doubs, er også gode at blive kølet af i, på de varme dage og byder på en masse vandsjov.

Hovedstaden Besancon

Når I er på campingferie i Doubs, skal I opleve denne regions hovedstad; den antikke by Besancon, som ligger smukt ved floden Doubs bredder. Byen huser mange historiske steder, der er fx en katedral fra det 12. århundrede og Palais Granvell bygningen, som er fra det 16. århundrede. Victor Hugos fødested – nok bedst kendt som forfatteren af Les Misérables – ligger på Grand Rue i Besancon. Den smukke fæstning i Besancon, må I heller ikke gå glip af, når I er på campingferie i Doubs. Denne fæstning har forskellige museer og en imponerende udsigt over byen og Doubs dalen.

Aktiviteter ved campingpladserne i Doubs

Campingpladserne i Doubs omkringliggende område byder på mange aktiviteter. Udover vandring, cykling og mountainbiking gennem den utrolige natur, kan I også udfordske landskabet på hesteryg. Alle som elsker grotter og huler vil få en dejlig oplevelse i Doubs. Her kan I komme ned i en af de mange grotter og tage på oplevelser hver dag. Tennis- og golfbaner er også i nærheden af campingpladserne i Doubs. Kort fortalt, ingen vil kede sig her.

Leder I efter en alsidig campingpladsplads med mange muligheder for alle aldersgrupper? En campingplads i Doubs har det hele!