None

Campingpladser ved havet i Frankrig


Fantastiske campingpladser ved havet i Frankrig

Vil I gerne holde ferie ved havet i Frankrig? Så vælg en af Vacansoleils dejlige campingpladser ved Middelhavet! 

Vælg mellem Vacansoleils mange pladser ved havet

Kunne I tænke jer at holde ferie ved havet, men uden al besværet med at pakke bil og lange gåture til stranden? Så er I kommet til de rette! Vacansoleil har udvalgt nogle af de allerbedste campingpladser i Frankrig til en perfekt ferie ved havet. 

Alle campingpladser på den nedenstående liste ligger lige ud til stranden. Vælg den perfekte plads ved havet!

Vælg mellem 18 campingpladser i Frankrig

Avanceret søgning:

Camping Marina d'Erba Rossa

Ghisonaccia - Korsika - Frankrig

En hvid sandstrand, azurblåt vand og bygninger i nordafrikansk stil. Smukt campingplads midt på Korsikas østkyst. Behagelig atmosfære og underholdning for alle.

Camping Le Petit Mousse

Vias-Plage - Languedoc-Roussillon - Frankrig

Charmerende campingplads ikke langt fra travle Vias-Plage, men et perfekt sted for en succesfuld ferie med børnene. Skøn swimmingpool og en dejlig strand lige ved siden af pladsen.

Camping Les Mouettes

Carantec - Bretagne - Frankrig

Et af de smukkeste steder i Bretagne. Rå klipper, gamle byer og fine strande, hvis I altså kan få jeres børn væk fra campingpladsens store poolparadis.

Camping Marina d'Aléria

Aléria - Korsika - Frankrig

Denne mindre familie campingplads, direkte ved stranden, er et dejligt sted at holde ferie. Stilhed mellem fyrretræer og farverige blomster. Børnene vil hygge sig på stranden og legepladsen samt med underholdningsteamet. Hvilket paradis!

Camping Le Pansard

La Londe-les-Maures - Côte d'Azur - Frankrig

En campingplads med en helt unik beliggenhed: Direkte på stranden ved Middelhavet. Via en sti langs campingpladsen er der en 10 min. gåtur til den hyggelige by La Londe og børn vil have det sjovt på pladsen.