Campingpladser i Agde

Camping i Agde

Hvis I vælger at campere på en campingplads i Agde, er det en skøn feriedestination for alle aldre.
Den tilbyder noget til alle. I kan tage en sejltur på Canal du Midi, som er på UNESCO´S Verdensarvsliste. Ligeledes kan I udforske den maleriske skønhed ved de typiske fiskerbyer. Et ugentligt udendørs marked, flere specialitets-restauranter end I kan tælle til og et natteliv der forsætter helt ud til de lyse timer. Hvad enten I vil ud og danse på et af diskotekerne, foretrækker en biograftur eller søger spænding i forlystelsesparken, så er campingpladsen i Agde et perfekt udgangspunkt hvor I kan nå alt dette fra.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Agde med Vacansoleil

Camping Mer et Soleil

Agde - Languedoc-Roussillon - Frankrig

Her er det vandsjov, der tæller. På stranden, i poolområdet, på campingpladsens fire vandrutschebaner og i det nærliggende Aqualand. Her er alt til vandhundene.

Et ophold på en camping i Agde, betyder et ophold ved det blå Middelhav. Denne badeby eller den sorte perle ved Middelhavet er et synonym for sol, hav, strand og ren afslapning. Foretrækker I aktiviteter ved eller i vandet? Det storslåede hav inviterer til en sejltur eller en forfriskende svømmetur. For børnene vil en dag i Aqualand vandtemaparken, være et fantastisk indslag i jeres ferie på en camping i Agde.