Campingpladser i Argelès-sur-Mer

Camping i Argelès-sur-Mer

At holde ferie på en camping i Argelès-sur-Mer ved fødderne af Albéres bjergkæden i Roussillon og Languedoc regionen, er en kombination af sol, hav, kultur og forunderlig naturlig skønhed. Denne region tilbyder masser af muligheder. Hvis Middelhavet ikke er jeres eneste destination, så er dette et unikt ferieområde med en unik solrig charme. Gennem hele det harmoniske landskab ved pyrænerene er der udfordrende vandr, cykel- og mountainbikeruter såvel som ridestier. De autentiske byer og landsbyer lover skatte af traditionelt håndværk. Tag ud og efterforsk det hele fra campingpladsen i Argelès-sur-Mer.

Læs mere
Vælg mellem 9 campingpladser i Argelès-sur-Mer med Vacansoleil

Camping La Sirène

Argelès-sur-Mer - Languedoc-Roussillon - Frankrig

Stor international campingplads med mange faciliteter. Skønt pool paradis og et stort aktivitetesprogram for folk i alle aldre. Stranden er én km væk.

Camping L'Hippocampe

Argelès-sur-Mer - Languedoc-Roussillon - Frankrig

En smuk og velarrangeret campingplads med egen swimmingpool og fri adgang til alle faciliteter på camping La Sirene, den store søsterplads på den anden side af vejen.

Camping La Chapelle

Argelès-sur-Mer - Languedoc-Roussillon - Frankrig

En mindre campingplads nær butikkerne og nattelivet i Argelès. Selv stranden er inden for gåafstand. Besøg Collioure og Aqualand parken.

Camping Les Marsouins

Argelès-sur-Mer - Languedoc-Roussillon - Frankrig

Vandsjov, vandrutschebaner, palmer, nyere mobilhomes og stranden kun 800 m. væk. Livet er bare lidt bedre her på denne dejlige campingplads. Argelés summer af liv dag og aften!

Fra campingpladsen i Argelès-sur-Mer er I tæt på brede strande og krystalklart azurblåt hav. Albères bjergkæden tårner sig op over stranden og kysten er tæt bevokset med fyrretræer. Den livlige promenade er helt perfekt til spadsereture og cafébesøg. Der er et stort udvalg af butikker og skønne små restauranter, hvor I kan få lidt at spise eller noget at drikke.
De mange tiltalende aspekter denne region har at byde på, gør en camping i Argelès-sur-Mer til det perfekte valg.