Campingpladser i Canet-Plage

Camping Canet-Plage

Vælger I at holde ferie i franske Chanet-Plage, så vælger I et fantastisk smukt sted! På den ene side ligger havet og på den anden side det beskyttede naturområde Canet-Saint-Nazaire. Dette område er kendt for sine tusindvis af lyserøde flamingoer. Og de smukke hvide sandstrande er inden for rækkevidde. Stranden skråner forsigtig ned i havet og gør strandene særdelels børnevenlige. Kysterne her er ekstremt velegnet til kite- og vindsurfing. I vil helt bestemt få en fantastisk ferie på en campingplads i Chanet-Plage.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Canet Plage med Vacansoleil

Camping Mar Estang

Canet Plage - Languedoc-Roussillon - Frankrig

Canet-Plage er sprudlende, men på denne campingplads er der også gang i den. Et skønt poolområde med vandrutschebaner, mange sportfaciliteter og efterfølgende afslapning på stranden.

Forvent sol, hav og strand, jeres campingplads i Canet-Plage er et godt udgangspunkt for mange ture i området. Besøg en af de omkringliggende byer såsom hovedstaden Argelés-sur-Mer og kunstnernes by Collioure. I må heller ikke gå glip af det smukke bjerglandskab, de typiske bjerglandsbyer, de gamle middelalder borge og de romerske klostre, her er så mange smukke ting at opleve. En ferie på en campingplads i Canet-Plage er perfekt til jer som ønsker en ferie med både ferie, havet, stranden, naturen og kulturelle aktiviteter.