fr-lar.jpg

Campingpladser i Torreilles-Plage

Campingferie nær Torreilles Plage

Hvis I holder jeres ferie på en campingplads nær Torreilles Plage, holder I jeres ferie tæt på den spanske grænse i den smukke franske region; Languedoc-Roussillon. Landsbyen er placeret næsten ud til Middelhavet, hvilket betyder I kan nyde sol, hav og strand. Derudover er regionen perfekt til flere forskellige dagsture, fx til andre byer eller maleriske landsbyer. Inde i landet kan I nyde den smukke natur, de vidunderlige slotte og utallige vingårde. Om I bestiller jeres campingferie nær Torreilles Plage pga. det dejlige vejr, havet og stranden eller pga. de mange muligheder for aktiviteter, så kan I altid booke jeres campingplads nær Torreilles Plage hurtigt og nemt på Vacansoleil.dk. 

Læs mere
Vælg mellem 500 campingpladser hos Vacansoleil:

Camping Le Trivoly

Torreilles Plage - Languedoc-Roussillon - Frankrig

Hyggelig familie campingplads tæt på de solrige strande 'La Grande Bleue'. Dejlig swimmingpools med tropisk strejf og munter underholdning for alle aldersgrupper.

Camping Club Le Marisol

Torreilles Plage - Languedoc-Roussillon - Frankrig

Et skønt sted at holde ferie. Aktiviteter for alle aldre og egen adgang til den dejlige strand. Tag en tur til den gamle fiskerlandsby ved kysten. Spanien er heller ikke langt væk.

Camping Les Tropiques

Torreilles Plage - Languedoc-Roussillon - Frankrig

En livlig familie campingplads kun 400 m fra den brede hvide sandstrand i Toreilles-Plage. En flot vandpark med sjove aktivitet for alle aldre. Omgivelserne invitere jer til hyggelige dagsture.

Camping La Palmeraie

Torreilles Plage - Languedoc-Roussillon - Frankrig

En af de smukkeste campingpladser i Torreilles-Plage i catalansk stil. Mange legemuligheder, især til yngre børn. En god pool og kun 10 min. gang til stranden.

Camping Les Dunes

Torreilles Plage - Languedoc-Roussillon - Frankrig

Nyistandsat campingplads direkte ud til stranden - Torreilles-Plage fire km lange legeparadis. Skønt, stort vandland og nyere faciliteter. En ferie spækket med sjov for hele familien. Her er en dejlig pool, et område til solbadning, god underholdning og et sjovt diskotek.