Campingpladser i Vias-sur-Mer

Camping i Vias-sur-Mer

En campingferie i Vias-sur-Mer er en perfekt, sorgløs ferie. I vil befinde jer i en overraskende alsidige region i Sydfrankrig, Languedoc-Roussillon. Her kan I nyde historiske byer, sprudlende badebyer, robuste klipper, endeløse sandstrande og delikat vin. Vågn op sammen med den stigende sol, nyd friskbagte baguettes og croissanter og overvej, hvad I vil foretage jer. Vil I svømme i havet, udforske naturen, trække i vandreskoene eller bare lave ingen ting? Ønsker I en fantastisk ferie er Viassur-Mer det helt rigtige sted. I behøver ikke lede mere, book jeres livs ferie hos Vacansoleil!

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Vias sur Mer med Vacansoleil

Sol, strand, hav og floder nær jeres campingplads i Vias-sur-Mer

På en campingplads i Vias-sur-Mer er det ren nydelse under den franske sol. Kystområderne mellem Valras og Cap d'Agde spækket med strande. Slå tæppet ud på det gyldne middelhavssand eller se efter et sted at køle ned ved floden Orb eller Herault. Her er også ideelt for sejlture. Lej en båd, kano eller kajak og oplev udsigten fra vandet. En cykeltur nær Canal du Midi kan varmt anbefales. De lange sandstrande og havet garanterer mange timers sjov med vandsport. I vil ikke have lyst til at tage hjem lige foreløbigt. Om morgenen vil I have svært ved at vælge, hvad I skal lave fra jeres campingplads i Vias-sur-Mer.

Hyggelige byture fra campingpladsen i Vias-sur-Mer

Fra jeres campingplads i Vias-sur-Mer kan i lave nogle formidable udflugter til andre byer. I kan bla. besøge Béziers pulserende centrum som ligger mellem vingårde. Her kan I besøge katedralen Saint-Nazaire, tage på sejltur på  Canal du Midi, og glem ikke vinsmagning. Fæstningen Carcassonne bør være på listen over ting I bare skal se. Forestil jer det lige. Slentre på de hyggelige torve blandt springvand. Glem ikke at besøge det specielle citadel. Har I ikke noget imod en lille køretur? Så tag på opdagelse i Montpellier, omkring en times kørsel fra jeres campingplads i Vias-sur-Mer.

Aktiviteter og oplevelser nær jeres campingplads i Vias-sur-Mer

Området omkring jeres ampingplads i Vias-sur-Mer er ideelt for sportsaktiviteter. Ikke mindre end 500 km. markerede ruter tager jer med rundt til de smukkeste steder. Tag på opdagelse til fods, på cykel eller på hesteryg. Ønsker I at opleve Vias-sur-Mer på en helt speciel måde? Så tag rulleskøjterne på. Boulevarden er perfekt at rulle og ræse på. Ønsker I en smule mere spændning, eventyr og adranalinsus, så besøg Europarken, den største forlystelsespark i Frankrig med mere en 80 attraktioner. Nyd stille ture eller lad adranalinet syde gennem kroppen i mere spektakulere rutchebaner. Den store indendørs legeplads er et sandt paradis for jeres børn. Efter en herlig dag, med leg og sjov, kan I igen slappe af på jeres campingplads i Vias-sur-Mer.

Afslapning, spænding, eventyr, kultur og smuk natur er i fokus på jeres ferie indebærer på en  campingplads i Vias-sur-Mer.