Campingpladser i Biscarrosse-Plage

Camping i Biscarrosse

Drømmer I også om en solskinsferie på den franske Atlanterhavskyst? Så skal I vælge en campingplads i Biscarrosse Plage. Her er den franske sol helt fantastisk, der er smukke omgivelser og mange attraktioner tæt på. Regionen byder på varieret natur. Tæt på campingpladserne er der hav, strand, skov og bjerge. Alt hvad der indbyder til vidunderlige cykel- og vandreture, en dukkert, afslapning på stranden og mange vandsportsaktiviteter, men der er også rig mulighed for, at lære alt om historien og kulturen i dette område. Overbevist? Book jeres campingferie i Biscarrosse hos Vacansoleil.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Biscarrosse Plage med Vacansoleil

Camping Plage Sud

Biscarrosse Plage - Les Landes - Frankrig

Ideel beliggenhed, gode faciliteter og alt indenfor gåafstand: De smukke sandstrande med surfingmuligheder, skovene og Biscarrosse-Plages natteliv.

Oplevelser i Biscarrosse

Der er en masse at foretage sig, når man er på campingferie ved Biscarrosse. Byen er helt bestemt et besøg værd. Udover de mange charmerende butikker og restauranter, er der gader, huse og torve dekoreret med blomster. Biscarrosse er Frankrigs 'Villes et Village Fleuris', på dansk også kaldet 'Badeby med mange smukke blomster'. Her er også en masse museer – disse fortæller jer mere om historien og I kan endda tage en bådtur, så I kan opleve moserne. Denne alsidige badeby, vil overraske jer positivt, når I er på campingferie ved Biscarrosse.

Til havet og søen fra campingpladsen i Biscarrosse

På campingpladser i Biscarrosse kan I vælge at slappe af dagen lang på stranden, fx Plage Nord og Plage Sud. Disse strande er ideelle til familier, der vil slappe af – livredderen holder øje. De smukke strande langs kystlinien og de udfordrende bølger, er et sandt surferparadis. Havet er perfekt til utallige vandsportsaktiviteter. Hvis I får nok at havet, skal I besøge Biscarrosse søen, det er den andenstørste sø i Frankrig. Denne sø er ubeskriveligt betagende; krystalklart vand, som let kan komme op på 28 grader i sommerperioden. Nyd hele herligheden på jeres campingferie i Biscarrosse Plage.

Gode udflugter fra campingpladserne i Biscarrosse

Fra campingpladserne tæt ved Biscarrosse kan I tage på mange udflugter. Vi kan anbefale en tur til Dune du Pilat, den største naturlige sandklit i Europa. Sandklitten er over 100 m. høj og han bestiges. En trappe fører jer til toppen, hvor I bliver belønnet med en betagnende panoramaudsigt over Atlanterhavet på den ene side og den smukke fyrretræsskov, Det grønne Ocean, på den anden side. Denne udsigt er helt sikkert besværet værd. Hvis I mere er til et adrenalinkick og spænding, så skal I prøve at kitesurfe – det er muligt nær campingpladserne i Biscarrosse.

Nyd en dag på stranden, afslapning ved søen, sportsaktiviteter, fascinerende historie og kultur, campingpladserne i Biscarrosse har det hele. Her får hele familien en alletiders ferie.