Campingpladser i Lit-et-Mixe

Camping i Lit-et-Mixe

Campingpladser ved Lit-et-Mixe har en helt unik placering; midt i et smukt, grønt område med mange søer tæt på. På jeres ferie i denne region, kan I opleve det naturligt smukke og varme Sydvestfrankrig. Cykelture gennem skove, se på surfere, svømme i atlanterhavet, vandcykelture på søen, slentre gennem de hyggelige og maleriske landsbyer, nyde lækre specialiteter, besøge historiske byer og oplevelsesrige dagsture. Kort fortalt, nyd de smukke omgivelser ved en campingplads og i Lit-et-Mixe. Og I kan selvfølgelig booke denne alsidige campingferie hos Vacansoleil.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Lit-et-Mixe med Vacansoleil

Camping Le Soleil des Landes

Lit-et-Mixe - Les Landes - Frankrig

En attraktiv campingplads tæt på Lit-et-Mixe centrum, dog stadig i et stille og grønt område. Swimmingpool, bar, restaurant. Vandre- og cykelsti fører til stranden, hvor I kan lege, solbade eller surfe.

Sol, hav, strand og vandsport

Campingpladser nær Lit-et-Mixe er meget populære, specielt fordi I får hele pakken: Sol, hav, strand og vandsport. En af de smukkeste strande i nærheden af campingpladserne er stranden Cap de L'Homy. Her prøver mange surfere at tæmme atlanterhavets bølger. Se disse vovehalse eller prøv selv. Rundt om Lit-et-Mixe er der også mange gode søer, som man også kan bade i. Udover svømning og afslapning, kan I surfe eller tage en tur på vandcykel. Mange søer byder på mange faciliteter, fx legepladser og afslappende strande. Et ophold på en campingplads ved Lit-et-mixe er ideel for børnefamilier, for ingen vil kede sig her.

Sportsaktiviteter

Den smukke natur rundt om campingpladserne ved Lit-et-Mixe er ideel til sportsaktiviteter. Skoven løber parallelt med kysten. Både på cykel- og vandrestier kan I nyde en oase af ro. Lej en cykel og kør mellem de gamle fyrretræer, gennem den smukke skov, til den brede sandstrand eller snør vandreskoene og oplev det hele til fods. Men en tur på hesteryg gennem de smukke omgivelser er også en mulighed. Der bliver arrangeret ture til hest, gennem skoven og langs stranden. I regionen ved Lit-et-Mixe er der mange fine golfbaner ved campingpladserne.

Udflugter fra campingpladserne i Lit-et-Mixe

Campingpladserne ved Lit-et-Mixe er et perfekt udgangspunkt, når I skal på dagsudflugter. I kan besøge fugleparken, Parc Ornithologique, og opdage de smukkeste fugle. Børnene vil elske en tur i træklatringsparken i Biscarrosse og en picnic her. Større byer som er et besøg værd, er Arcachon og Mont-de-Marsan. Og selvfølgelig, bør den mest stilfulde by på atlanterhavets syd kyst, Biarritz besøges, når I er på en campingplads ved Lit-et-Mixe.

Nyd Lit-et-Mixes charme

Gå fra jeres campingplads ved Lit-et-Mixe til Biarrits og besøg det lokale marked. I månederne juli og august, kan I smage de lækreste specialiteter fra de lokale hver dag. Derudover huser, den charmerende landsby Lit-et-Mixe, en fantastisk kirke, et museum, håndværksbutikker, gourmet restauranter med terrasser – hvor I kan få en snack og drink. I vil aldrig glemme en campingferie på en campingplads ved Lit-et-Mixe.