Campingpladser i Rives/Villeréal

Camping i Rives

Campingpladsen i Rives Villeréal ligger lige nedenfor det imponerende slot i Lot-et-Garonne i sydvest Frankrig. Dette er det ideelle udgangspunkt til at tage en rejse gennem det sydlige Dordogne. Området byder på storslåede grønne skove, slottene Biron og Bonaguil, antikke landsbyer, grotter, markeder med lokal atmosfære og enestående gastronomi. Med et ophold på campingpladsen i Rives Villeréal vil I føle, at tiden står stille.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Rives Villeréal med Vacansoleil

Camping Château de Fonrives

Rives Villeréal - Lot-et-Garonne - Frankrig

Campingpladsen ligger ved siden af ejerens slot. I kan fiske i søen, der kan leges i den store swimmingpool med 6 vandrutschebaner og I kan få motion på løberuten i det store skovområde omkring slottet.

Udover vandreruterne og de historiske landmærker som er omkring campingpladsen i Rives vil  I  have mange andre muligheder for aktiviteter. Fiskeri, minigolf, jeu-de-boules, det subtropiske svømme paradis, en god svedetur i saunaen eller en træningstur ud i fitness udfordringerne som er i skovene. En campingferie på campingpladsen i Rives Villeréal garanterer sjov for alle aldre.