Campingpladser i Les Loges

Campingferie i Les Loges

En campingplads i Les Loges er en perfekt feriedestination, hvis I foretrækker en afslappende ferie, hvor I også kan nyde smuk natur. Området er godt til mange forskellige former for aktiviteter, såsom vandring, fiskeri, svømning og golf. Men også kulturelskere kan nyde en masse slotte og klostre i nabolaget af Les Loges. Besøg hyggelige havnebyer eller maleriske landsbyer og nyd de lokale specialiteter. Vil I beundre denne smukke del af Frankrig i år? Hos Vacansoleil kan I nemt booke jeres campingplads i Les Loges.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Les Loges med Vacansoleil

Camping l'Aiguille Creuse

Les Loges - Normandiet - Frankrig

Mindre campingplads med hyggelig atmosfære, lige nord for Le Havre. Butikker og strand få km væk, kan nås med "turisttoget". Ideelt for unge familier og et godt vandreområde.

Sportsaktiviteter i området af Les Loges

I det omkringliggende område af campingpladsen i Les Loges, tilbyder mange muligheder for sportsaktiviteter. Det er et godt udgangspunkt til at udforske Côte d'Albâtre til fods, på cykel eller på hesteryg. Vandrefolket vil elsker det her, der er en populær rute GR21, som ligger tæt på, her kan I gå i timevis. Denne langdistancerute leder jer hen til de smukkeste steder af Alabaster kysten. I nabolaget af campingpladsen, kan I fiske, sejle, svømme og klatre i klatreparken. Kan I godt lide at spille golf? Her er flere smukke golfbaner i regionen. Som I kan læse, her er noget for alle. Ingen behøver at kede sig i et minut på en campingplads i Les Loges.

Dejlige byer og hyggelige landsbyer

Omkring fem km fra jeres campingplads i Les Loges, ligger den kendte havneby Etretat ved en af de mest charmerende kyst landsbyer i det nordlige Normandiet. Landsbyen er kendt for sine imponerende kridtklinpper, som rejser sig storslået op fra havet, bestemt bemærkelsesværdigt er “nålen” og de tre imponerende porte. Se de smukke stenformationer på en vandretur. Den hyggelige havneby Honefleur bør I bestemt ikke overse. Denne maleriske by ved floden 'Seine' har mange turisters interesse, besøg byen og oplev det med jeres egne øjne hvorfor. Le Havre og Fécamp er absolut også et besøg værd. Yport, med det klare vand og rå stenkyst, bør blive besøgt på en campingferie i Les Loges.

Dagsture fra campingpladsen i Les Loges

En campingplads i Les Loges er i regionen hvor klostre og slotte dominerer. I vil altid kunne finde et imponerende slot eller et smukt kloster at besøge i nabolaget. Udover det, så har regionen også mange museer. Besøg chokolademuseet med hele familien, det vil jeres børn bestemt kunne lide. Kunne I tænke jer at smage snegle? Så skal I besøge sneglefarmen La Ferme aux Escargots. Udover at smage, lærer I også hvordan man dyrker sneglene og alt omkring håndværk kan I lære i La Vitrine du Lin. I omgivelserne af campingpladsen i Les Loges er der meget smuk natur, derfor bør dagsture rundt i naturen bestemt være på jeres liste over hvad I skal på en ferie på Côte d'Albatre.

Ovenstående information beskriver at en campingplads i Les Loges er en meget speciel og fantastisk feriedestination.