Campingpladser i Port-en-Bessin

Camping Port-en-Bessin

Når I holder jeres ferie på en campingplads i Port-en-Bessin, så holder I ferie tæt på de verdenskendte D-Day strande. Denne charmerende by er rig på historie. Det omkringliggende område er så smukt og helt sikkert værd at udforske. Fordi campingpladsen ligger tæt på de historiske strande og havet, kan I solbade, slappe af, svømme og afprøve vandsportsaktiviteter, så meget I ønsker. Om I så er til at besøge museer eller afslapning i solen, så er det muligt – men det er kun her, I vil finde den helt specielle atmosfære. Det er ikke uden grund, at denne havneby blev besøgt af mange kendte malere, som fx Seurat. De søgte inspiration til deres malerier her, altid med et succesfuldt resultat. Book jeres ferie på en campingplads i Port-en-Bessin hos Vacansoleil.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Port-en-Bessin-Huppain med Vacansoleil

Smag på Port-en-Bessins atmosfære

Når I bor på en campingplads i Port-en-Bessin, opholder I jer i Normadiets nr. et fiskerihavn. Jer som elsker fisk, vil elske en ferie her! Hver søndag kan I købe friskfanget fisk på fiskemarkedet – friskere får I det ikke. Det er et helt specielt ritual fiskerflåden har, I må ikke gå glip af det. Udover solbadning på jeres ferie, på campingpladsen i Port-en-Bessin, er der en masse at lære om 2. Verdenskrig på den lokale strand. Museet på Omaha Beach og de mange krisgsvrag, minder jer om, hvad der er sket her. Meget lærerigt og underholdende.

Aktion og eventyr fra campingpladsen i Port-en-Bessin

Sportsentusiaster vil også få det sjovt på deres ferie, på en campingplads i Port-en-Bessin. Jer som godt kan lide et spil golf, kan tage intet mindre end 36 huller på Omaha Beach golfbane, en af de smukkeste golfbaner i Frankrig. Og når I spiller, kan I endda nyde udsigten over havet og de historiske D-Day strande samtidigt. Strandene kan også beundres fra en helt anden side: Oppefra. Jer der er til eventyr, kan prøve kræfter med paragliding. Der er også rig mulighed for vandreture, når I er på ferie i Port-en-Bessin, Normandiets kyst har en uspoleret skønhed.

Gode tips og udflugter i det omkringliggende område

I kan tage på skønne udfluger fra campingpladsen i Port-en-Bessin. Besøg middelalderbyen Bayeux. Her er den vidunderlige og gamle katedral og det kendte billedtæppe af Dronning Mathilde. Den spændende labyrint, som børnene elsker, er her selvfølgelig også. Børnene vil også synes, at La Cité de la Mer i Cherbourg, er rigtig spændende. Oplev det største aquarium i Europa her, se havets smukke undervandsverden, en ægte ubåd og tag et kig (interaktion) på Titanic – hvis I tør. På jeres liste skal et besøg til den historiske by Caen, også være, når I er på en campingplads i Port-en-Bassin. Her kan I gøre lige hvad I har lyst til: Shoppe, se kultur og selvfølgelig nyde lækker mad.

En ferie på en campingplads i Port-en-Beesin, vil overraske jer positivt! Her vil I uden tvivl, få det fantastisk.