Campingpladser i Pommeuse

Campingplads i Pommeuse

En ferie på en campingplads i Pommeuse, betyder ferie i Grand Morins grønne dal. I bor midt i det bakkede landskab, hvor I kan nyde vandre- og cykelture, men også en masse andre aktiviteter. Kulturelskere vil elske en ferie i denne region, som er fyldt med forskellige historiske byer. Der er selvfølgelig også skønne slotte, parker og romantiske haver. I skal ikke langt væk for at dyrke sportsaktiviteter. Skovene og vandet byder på en masse aktion og eventyr. Hovedstaden, Paris, er let at komme til, men på campingpladsen kan I nyde roen. Alt her ånder af venlighed og fred. Intet er obligatorisk, men alt er muligt! Hvis I søger en bekymringsfri campingferie i Pommeuse, så skal I booke hos Vacansoleil.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Pommeuse med Vacansoleil

En tur til Provins fra campingpladsen i Pommeuse

I campingpladsens nabolag er der forskellige historiske landsbyer, fx Meaux og Provins. Provins er på UNESCOs Verdensarvsliste. Når I besøger den, kan I let se hvorfor. Markedsbyen og Champagnes gamle hovedstad, Provins, er rig på historie og gemmer på en ekstraordinær arv. Gå en tur langs den imponerende væg, klædt af tårne og porte. En hyggetur gennem det middelalderlige centrum kan anbefales. Når I er på campingpladsen i Pommeuse i juni, kan I deltage i middelalder festen. Her vil være gadeunderholdning, middelalder shows og historiske rekonstruktioner.

En dagstur til Paris og Disneyland® Paris

Når I bor på en campingplads i Pommeuse, er I kun 55 km væk fra den franske hovedstad, Paris. En dagstur til den sprudlende by, skal derfor være på jeres liste. I kan let komme til denne metropol med tog, Pommeuse har nemlig en gammel togstation. Så kan I let besøge Eiffeltårnet, Triumfbuen og Louvre. Men en tur til den berømte Seine og nyde Montmarte, kunstnernes område, er også en mulighed. Denne imponerende hovedstad har så meget at tilbyde, så en dag vil sikkert ikke være nok. I kan også forkæle børnene med et besøg hos Mickey, Minnie, Fedtmule, Pluto, Peter Plys og alle de andre venner i Disneyland® Paris. Der vil også være rig mulighed for at slappe af på campingpladsen i Pommeuse, efter alle disse skønne indtryk.

Ture og aktiviteter ved campingpladsen i Pommeuse

Fra campingpladsen kan I tage på en masse ture og foretage mange aktiviteter. I kan fx besøge den største dyrepark i Europa, Le Parc des Félins. Her kan I komme helt tæt på tigerne og losserne, parken vil gerne bevare truede dyr i kattefamilien. Lidt længere væk fra campingpladsen er Parc Astérix. Parken garantere jer en fantastisk tur for hele familien. Naturen rundt om campingpladsen i Pommeuse er virkelig fantastisk. Her kan I tage på skønne vandreture, fx langs floden, vi kan også anbefale at I deltager i en mountainbiketur.

Her er så mange oplevelser på jeres campingferie i Pommeuse.