Campingpladser i Pas de Calais

Camping i Pas-de-Calais

Ingen kommer til at kede sig på en ferie i Pas-de-Calais, for regionen har så meget at byde på! Området er kendt for sine lange sandstrande, smukke kridtstensformationer og elegante badebyer. Indlandet med de tætte skove, parker og vindmøller har fuldt ud lige så megen charme som kysten. Denne alsidige region er ligeledes præget af de smukke byer Dunkirk, Calais og Lille. Hvis I er på udkig efter en feriedestination, der byder på afslapning, action, kunst, historie og et skiftende landskab, så book jeres yndlingscampingplads i Pas-de-Calais gennem Vacansoleil.

Læs mere
Vælg mellem 2 campingpladser i Pas de Calais med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping La Dune Blanche

Camiers - Pas de Calais - Frankrig

En udfordrende feriedestination for hele familien med en fantastisk beliggenhed: 3 km fra de hvide, langstrakte strande og trækulsklipper ved den engelske kanal.

Oplev naturen fra jeres campingplads i Pas-de-Calais

Træd ud af døren i jeres mobilhome og direkte ud i den smukke landlige idyl i Pas-de-Calais. Det flade indland består hovedsageligt af grønne skove og skønne landskaber. Cykel- og vandrestier løber på kryds og tværs og fører jer til de kønneste steder i regionen. I kommer forbi spændende seværdigheder, igennem bakkelandskaber, forbi den klippede kyst og ind i små fiskelandsbyer. I vil elske at hoppe på cyklen eller snøre vandreskoene og tage ud i det blå omkring jeres campingplads i Pas-de-Calais.

Fra jeres campingplads i Pas-de-Calais til Opalkysten

Kystlinjen i Pas-de-Calais bliver kaldt Opalkysten og er ikke langt fra jeres campingplads. Rå klipper, smukke strande, hvide kalkstensklipper og Côte d’Opale behager øjnene. Svømmeture, solbadning og opdagelsesrejser under vandets overflade udgør elementerne i en dejlig sommerdag i Pas-de-Calais. Derfor er en campingferie i denne region som skræddersyet til alle, der elsker sol, strand og vandsport.

Kultur et stenkast fra jeres campingplads i Pas-de-Calais

I kan nemt beundre den klassiske franske kultur fra jeres campingplads i Pas-de-Calais. Værker af Matisse og Rubens er kun et museumsbesøg væk, og den smukke gamle by Lille er også tæt på. De gamle, romantiske bymure i Boulogne sur Mer giver et spændende indblik i den lokale kulturarv og bør ses af historieelskere. Montreil sur Mer tilbyder også et indblik i historien for den er sammensat af kirker, kapeller, gamle gader og en tre kilometer lang bymur. Regionen er spækket med kulturoplevelser.

Skønne dagture fra campingpladsen i Pas-de-Calais

Campingpladserne i Pas-de-Calais er det perfekte udgangspunkt for en familieudflugt. I naturreservatet 'Parc Naturel Régional de l'Avesnois' kan I opleve vildkatte og salamandere på nært hold og i den hyggelige by Dunkirk, finder I en af Frankrigs største havne. Nu, når I er i området, ville børnene elske at bruge en dag i Plopsaland i De Panne, som ligger lige på den anden side af grænsen i Belgien. Hvis I også gerne vil have nogle håndgribelige minder med hjem, er Calais en rigtig god by at shoppe i.

Er I på udkig efter en alsidig ferie i en smuk fransk region, så er en campingplads i Pas-de-Calais det helt rigtige sted.