Campingpladser i Les Sables-d'Olonne

Camping Les Sables-d’Olonne

Med en feire på campingplads i Les Sables-d’Olonne kan I se frem til en unik ferie oplevelse. Les Sables-d’Olonne ligger i Vendee, som er berømt for sine smukke sandstrande. Her har I mange muligheder; I kan tage ud at bade, slappe af, spille beach volley, bygge sandslotte, surfe eller sejle. De smukke omkringliggende skove er perfekte til en cykeltur med hele familien. En campingplads i  Les Sables-d’Olonne vil kunne indfri jeres ønsker om en fantastisk ferie.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Les Sables-d'Olonne med Vacansoleil

Camping La Dune des Sables

Les Sables-d'Olonne - Vendée - Frankrig

Havudsigt og stranden ligger lige ved siden af campingpladsen. En perfekt kombination for strandelskere og familier med mindre børn. Nyd en is på Les Sables boulevard.

Fra jeres campingplads i Les Sables-d’Olonne kan I nyde den dejlige badeby, gå en tur ved boulevarden eller havnen. Slap af på en af cafeerne eller besøg zoo sammen med børnene. Som en dejlig afveksling anbefaler vi sumpene i Marais Poitevin, bedre kendt som det grønne Venedig. I må ikke gå glip af at besøge den gamle fiskerby St. Gilles Croix de Vie og den gamle havneby La Rochelle, når I holder jeres ferie på en campingplads i Les Sables-d’Olonne.