Campingpladser i Les Sables-d'Olonne

Camping Les Sables-d’Olonne

Med en feire på campingplads i Les Sables-d’Olonne kan I se frem til en unik ferie oplevelse. Les Sables-d’Olonne ligger i Vendee, som er berømt for sine smukke sandstrande. Her har I mange muligheder; I kan tage ud at bade, slappe af, spille beach volley, bygge sandslotte, surfe eller sejle. De smukke omkringliggende skove er perfekte til en cykeltur med hele familien. En campingplads i  Les Sables-d’Olonne vil kunne indfri jeres ønsker om en fantastisk ferie.

Læs mere
Vælg mellem 2 campingpladser i Les Sables-d'Olonne med Vacansoleil

Camping La Dune des Sables

Les Sables-d'Olonne - Vendée - Frankrig

Havudsigt og stranden ligger lige ved siden af campingpladsen. En perfekt kombination for strandelskere og familier med mindre børn. Nyd en is på Les Sables boulevard.

Camping Club Le Trianon

Les Sables-d'Olonne - Vendée - Frankrig

Med lige så mange solskinstimer som på Côte d'Azur er Les Sales d'Olonne en yndet destination til en strandferie i Vendèe. Takket være den beskyttede beliggenhed kan I nyde det dejlige vejr her.

Fra jeres campingplads i Les Sables-d’Olonne kan I nyde den dejlige badeby, gå en tur ved boulevarden eller havnen. Slap af på en af cafeerne eller besøg zoo sammen med børnene. Som en dejlig afveksling anbefaler vi sumpene i Marais Poitevin, bedre kendt som det grønne Venedig. I må ikke gå glip af at besøge den gamle fiskerby St. Gilles Croix de Vie og den gamle havneby La Rochelle, når I holder jeres ferie på en campingplads i Les Sables-d’Olonne.